Jedna od najgledanijih emisija Laudato TV-a ‘More milosrđa’ vraća se u novoj sezoni u novom ranijem terminu iza kojega slijedi klanjanje

Prva emisija u petak, 13. rujna započinje razgovorom i svjedočanstvom poduzetnika Andreja Grubišića, priznatog financijskog stručnjaka i konzultanta. U drugom dijelu emisije gost je svećenik vlč. Dražen Radigović, župnik iz Kašine i karizmatik. Na temu ‘Vjerom i molitvom do ozdravljenja’ s vlč. Radigovićem gledatelji mogu razgovarati uživo telefonom ili poslati pitanja putem društvenih mreža. Nakon emisije ne propustite klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom uz meditacije don Mihovila Kurkuta.

Kontakt emisija ‘More milosrđa’ urednika i voditelja Darka Pavičića, novinara Večernjeg lista, ovime ulazi u svoju drugu sezonu. Već u premijernom prikazivanju emisija je izazvala veliki interes gledatelja. S obzirom da ide uživo, u emisiju se gledatelji mogu javiti izravno telefonom te postaviti općenita pitanja o temi, ali i osobna, intimna pitanja o vlastitim ili potrebama svojih bližnjih. Urednik je u emisiji dosad ugostio niz svećenika, ali i poznatih osoba i laika poput Željka Pervana, Ane Rucner, Rajka Bundala i dr. Novost u ovoj sezoni je klanjanje koje se emitira po završetku emisije, a u koje se gledatelji ispred ekrana mogu uključiti svojim osobnim molitvama.

Laudato TV | Bitno.net