Pregledna ulazna stranica gledateljima nudi informacije o programu, detaljan TV vodič s opisima emisija u realnom vremenu, bogati video sadržaj s najavama, mogućnost pregleda propuštenog.

“Nakon nekoliko godina naš san je postao stvarnost. Laudato.hr je osvanuo kao portal u novom ruhu – integrirani i sofisticirani televizijski portal gdje možete doći po istinitu informaciju, a najviše od svega možete pogledati svoju propuštenu omiljenu emisiju”, rekla je Ksenija Abramović, direktorica Laudato TV-a.

Novi laudato.hr od sada nudi mogućnost da svi registrirani korisnici, prijatelji i donatori kroz članstvo u Klubu prijatelja mogu na zahtjev neograničeno gledati propuštene emisije. Zlatnim prijateljima omogućeno je i gledanje filmova i koncerta iz Laudato produkcije, a ostvaruju i pogodnosti u Laudato Galeriji te kod partnera Laudata.

Laudato.hr poveznica je koja vas vodi i do nove web stranice Laudato Galerija, mjesta gdje možete pronaći vrijedne radove hrvatskih sakralnih umjetnika, darove za vaše najbliže. Tu je i šetnjica kroz brojne izložbe i prvo mjesto za informacije o svim kulturnim događajima u organizaciji Laudata.

Koordinator novog laudato.hr je Josip Bartulić, urednik i novinar na Laudato TV-u.

“Klikom na laudato.hr dolazite do bogatog sadržaja. Preporučujemo izravne prijenose važnih događaja iz života Crkve u Hrvatskoj i svijetu! Samo kod nas na hrvatskom jeziku izravno možete pratiti Papine nagovore, kateheze i audijencije iz Vatikana! Laudato.hr je bogat i domaćim i stranim programom. Vrijedi pogledati edukativne emisije istaknutih ljudi Crkve. A tu su i ‘Vijesti iz Svete zemlje’ i ‘Svijet očima Vatikana’. Pratite i važne informacije za ‘Progledaj srcem’ – koncert koji je više od koncerta! Pogledajte i našu ponudu na Laudato web shopu! Stranica je izuzetno pregledna! Nova laudato.hr – svježa, bogata, informativna, duhovna – korak bliže prema vama!

U ovom zahtjevnom poslu razvoja i implementacije softverskog rješenja podršku nam je pružila riječka tvrtka Netcom. 

A stalna podrška vas – naših gledatelja, prijatelja i redovitih posjetitelja naše web stranice, ono je što nam svakoga dana daje vjetar u leđa. Stoga, i dalje ćemo se truditi biti bolji iz dana u dan, a vas pozivamo: ‘Klikajte dobro, kliknite laudato.hr već danas!’ 

Pridružite nam se u Klubu prijatelja jer naš rad ovisi gotovo isključivo o donacijama dobrih ljudi! HVALA!”