Zajednica Arka Korablja najavljuje dvodnevnu radionicuFundraising i izgradnja mreže odnosa” koja će se održati u Zagrebu 28. veljače i 1. ožujka 2019. godine.

Radionica je namijenjena fundraiserima različitih vrsta neprofitnih organizacija, bilo početnicima, bilo iskusnim fundraiserima. Radionica nudi konkretne alate i ključne informacije za uspješan fundraising i izgradnju mreže odnosa. Važnost izgradnje mreže odnosa u fundraisingu često nije prepoznata. Izgraditi dinamičnu mrežu odnosa znači dijeliti s drugima želju da promijenimo ljudske živote nabolje. Ova radionica naučit će vas kako ispričati “vašu priču” i potaknuti ljude da vas financijski podrže. Radionicu će voditi međunarodni i domaći edukatori s dugogodišnjim iskustvom fundraisinga za razne međunarodne projekte i razvojne programe.


Cijena dvodnevne radionice je 600 kn.

U cijenu je uključen ručak za oba dana, fundraising priručnik, te ostali radni materijali.

Radionica će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku. Osiguran je simultani prijevod s engleskog na hrvatski.

Prijaviti se možete do 25. veljače, 2019. popunjavajući sljedeći OBRAZAC PRIJAVE uz uplatu kotizacije. Broj mjesta je ograničen.

*Preliminarni raspored programa možete preuzeti ovdje. Cjelokupan program bit će objavljen zasebno, nekoliko dana prije početka radionice.


Detalji za uplatu*:

IBAN broj u Privrednoj banci Zagreb d.d.: HR68 2340009-1110544439

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Primatelj: Udruga Korablja, Kanarinska ulica 4, Zagreb, OIB: 70861330288

Opis plaćanja: FR 2019, ime i prezime ili naziv organizacije i broj osoba

Uplatu je moguće izvršiti i kartično putem našeg web-sučelja.

*Moguće je ostvariti popust na kotizaciju u slučaju da imate potrebu za financijskom podrškom. Vaše upite šaljite na matejlovric.korablja@gmail.com

Više informacija o predavačima na radionici pročitajte na web stranici udruge Arka.

Arka Korablja | Bitno.net