Ekipa iz Holydate koja okuplja katoličke samce organizira ljetovanje u Šibeniku pod geslom: „Da svi budu jedno kao što si Ti, Oče, u meni i ja u Tebi!“

Pozivamo sve samce u dobi 18-50 godina na naše prvo zajedničko ljetovanje! Uz druženje i odmor, duhovnu okrepu i molitvu provedite ljeto u zajedništvu. Ljetovanje će se održati od 18.-23.7., u aranžman je uključeno 5 noćenja (puni pansion) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a cijena je 1.400 kn. Duhovnu obnovu i nagovore voditi će vlč. Dario Levanić i vlč. Roko Ivanović

Teme duhovne obnove:

  1. Društvene mreže – čovjek od slike na Instagramu do slike Božje – i natrag
  2. Položaj muškarca u modernom društvu – katolik, gentleman, intelektualac
  3. Smisao samaštva – samoća kao Božji poziv na hod prema braku
  4. „Ženo, zašto plačeš? Koga tražiš?“ – Blagdan Sv. Marije Magdalene

Smještaj Šibenske biskupije Mihovil Rooms nalazi se u mirnoj četvrti Mandalina svega par minuta od starog dijela grada zaštićenog UNESCO-om i u neposrednoj je blizini Nautičkog centra Prgin kao i šoping centra. Mihovil Restaurant ima bogat izbor autohtonih dalmatinskih jela i velik izbor vrhunskih hrvatskih vina. Sobe su uređene po hotelskom standardu, svaka s vlastitom kupaonicom, klima uređajem, WI FI internetom, satelitskom TV, a u ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe.

U sklopu smještaja nalazi se i kapelica Sv. Mihovila, gdje će se svakoga dana slaviti sveta misa.

Kapacitet ljetovanja je 60 ljudi, a trenutno ima 20 slobodnih mjesta.

Na raspolaganju je igralište za nogomet, rukomet i košarku. Šetnica Sv. Ante proteže se od soba Mihovil uzduž Šibenskog kanala do tvrđave Sv. Nikole, te je idealna za uživanje u pogledu prepunom prirodnih ljepota.

Cijena je 300kn za rezervaciju mjesta (plaća se na Ž-R) + 1.100 kn po dolasku u Šibenik.

IBAN za uplatu rezervacije mjesta:
HR5223400091160654539
Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge
Iznos: 300kn
Opis: rezervacija
Napomena: Uplaćeni iznos rezervacije u slučaju odustanka ne refundiramo.
Nakon uplate prijava na link OVDJE.

Prijevoz je u vlastitom aranžmanu.

Za sve info javite se na: 097/751-7476

Što je Holydate?

Holydate je mobilna aplikacija  za druženje i upoznavanje katolika koji žele susresti budućeg bračnog druga sličnih svjetonazora s kojim će zasnovati obitelj i živjeti u skladu s naukom Katoličke Crkve. Sama aplikacija je trenutno u procesu nastajanja, a Holydate sada postoji kao Facebook grupa koja danas broji 3 i pol tisuće članova te organizira razna druženja: duhovne obnove, hodočašća, roštiljade, partije, speed dateove, kuglanja, filmske večeri, izlete u prirodu i slično.