U DVORANI VIJENAC

Dođite na predstavljanje knjige ‘Neplanirano’ i poslušajte svjedočanstvo hrvatskog liječnika koji je prestao raditi pobačaje

Doktor Ivan Zmijanović, koji je ekskluzivno za Bitno.net ispričao svoje potresno svjedočanstvo, gostovat će na zagrebačkoj promociji svjetskog bestselera “Neplanirano” (9. listopada u 19:30 u dvorani Vijenac). Tom prilikom će govoriti o promjeni srca koja je, kao i kod Abby Johnson, rezultirala odlukom da prestane raditi pobačaje i postane jedan od vodećih zagovornika za život u Hrvatskoj

Knjiga “Neplanirano” donosi svjedočanstvo Abby Johnson. Nedugo nakon što je dala otkaz na mjestu ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler, i po kojoj je snimljen i vrlo uspješan igrani film.Knjiga neplanirano

U potresnoj životnoj ispovijesti u kojoj je od ravnateljice klinike za pobačaje postala zagovornica prava nerođenih, Abby Johnson govori o preobrazbi svog života. Knjigu Neplanirano možete pročitati i na hrvatskom jeziku, a nakladna kuća Verbum i Inicijativa 40 dana za život pozivaju vas na predstavljanje knjige u 33 hrvatska grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Knjiga je šokantna, potresna, dirljiva, radosna i daje nadu da pobačaj nema zadnju riječ! Ovo je knjiga koju svi trebaju pročitati, jer govori istinu činjenično, a s puno iskrenih osjećaja“, rekao je gospodin Čaljkušić, predsjednik Inicijative.

Uz dr. Ivana Zmijanovića, šibenskog ginekologa s prizivom savjesti, koji će knjizi pristupiti i iz vlastitog iskustva i mr. sc. Petra Baltu, glavnog urednika nakladne kuće Verbum, gospodin Čaljkušić bit će govornik na zagrebačkom predstavljanju knjige 9. listopada u 19:30 sati, u dvorani Vijenac (Nadbiskupijski pastoralni institut, Kaptol 29 A). Predstavljanjem će moderirati Diana Tikvić.

„Abby Johnson je potpuno nova osoba. Dopustite da vas ova knjiga i njezino svjedočanstvo oduševi. Ono što je vjerovala, urušilo se jednim potresnim događajem, nakon kojeg je uslijedila i teška borba, a zatim preobrazba i novi život. Što se točno dogodilo, možete čuti na predstavljanju ove izuzetne knjige“, nastavio je gospodin Čaljkušić.

Predstavljanja knjige organizirat će se diljem Hrvatske: u Đakovu, Vukovaru, Vinkovcima, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Čakovcu i mnogim drugim gradovima, njih čak 33 diljem Hrvatske.

Raspored predstavljanja možete pogledati na stranici 40danazazivot.com. Više o knjizi saznajte na linku ovdje.

Svi ste dobrodošli!

Bitno.net

Objavljeno: 8. listopada 2019.

Možda vam se svidi