Ova će inicijativa pomoći u podizanju profesionalizma, razmjeni iskustava i najboljih praksi te u poticanju suradnje i partnerstva među kršćanskim udrugama i zajednicama. Mreža će pridonijeti poticanju na edukaciju i usavršavanje kao i na projektu suradnju.

Umrežavanje je zamišljeno tako da se svi zainteresirani prijave na mailing listu kako bi primali podatke o aktualnim natječajima, edukacijama i projektima kroz koje će organizacije i udruge unaprijediti svoj rad, educirati zaposlenike ili volontere te naposljetku, međusobno se umrežiti s drugim kršćanskim organizacijama.

Trenutačno je objavljena prva Mreža, a ako želite redovito primati informacije o novostima, prijaviti se možete putem poveznice:  https://www.ignacije.hr/mreza. Ukoliko znate za otvorene natječaje, projekte ili zanimljive edukacije koje bi bile korisne kršćanskim udrugama, organizacijama ili zajednicama, informaciju o navedenom događaju možete preusmjeriti u Mrežu putem upitnika: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAErKrqUbUW0PsCVpDY2lZ-AVQm5v7hk_oldtw6YXsxr77tQ/viewform. (bitly link: https://bit.ly/Upitnik_Mreza), a Centar Ignacije tu će informaciju proslijediti u Mrežu.