I ove se godine u Zagrebu (u hotelu Westin), od 3. do 5. svibnja, organizira Međunarodna konferencija za Život: “Život, dakle, biraj!” u organizaciji Udruge “Hrvatska za Život”.

Ova konferencija je druga po redu, a cilj konferencije je okupiti priznate zalagatelje za život od prirodnog začeća do prirodne smrti koji će pokušati dati rješenje na gorući problem današnjice – namjerni pobačaj!

Prijave za Konferenciju su počele, obvezne su i traju do 25. travnja. Broj mjesta je ograničen, stoga organizatori savjetuju što bržu prijavu. Na prijavnici se nalaze iznosi i sadržaj kotizacija, a organizatori pozivaju, ukoliko netko zaista ne može sudjelovati financijski ili može platiti dio kotizacije, da im se svejedno javi.

Više o konferenciji moći će se pratiti na ovom LINKU, a prijavu je moguće izvršiti OVDJE.

Vjerujemo da će se i ove godine u centru Zagreba slaviti Život i da će svi prisutni biti oduševljeni izvrsnim govornicima koji dolaze iz Hrvatske i iz cijelog svijeta. Ovo su samo neki od njih:

  • Rebecca Kiessling – voditeljica udruge Save the One (Sjedinjene Američke Države) koja se bori za Život bez iznimke, čak i u slučaju silovanja, s obzirom na to da je i sama začeta silovanjem
  • Sue Thayer – radila je 18 godina u zloglasnoj klinici za pobačaje Planned Parenthood (također SAD), a danas radi u upravi svjetske Inicijative 40 dana za život
  • Sisters of Life – časne sestre iz reda Sestara Života, iz New Yorka (SAD)
  • don Jozo Mužić – hrvatski svećenik, profesor na splitskom Katoličkom bogoslovnom fakultetu i autor knjige Rat protiv čovjeka
  • Svetlana Jovanova – voditeljica makedonske udruge Lydia – srce koje kuca
  • Pamela Delgado – voditeljica Inicijative 40 dana za život – Kolumbija

Svi prisutni bit će obogaćeni, a nakon Konferenciji, osim materijala i poklona, čekat će ih i poklon edukacijski video materijali.

Bitno.net