Pjesmu izvodi dječji zbor “Kikići i Genijalci” iz Zagreba, dok riječi, glazbu i aranžman potpisuje prof. Maja Rogić. U nastavku pogledajte spot koji je nastao doslovno u jednom danu! Bitno.net u suradnji s prof. Majom Rogić također objavljuje note (na kraju objave), a svi ostali materijali (uključujući i matrice) nalaze se OVDJE.

Dječji zbor “Kikići i Genijalci” ove godine slavi 24. rođendan, a čini ga osamdesetak članova u dobi od 3 do 18 godina. Zbor se svojom kvalitetom već duže vremena nalazi među najboljim i najaktivnijim dječjim zborovima u Hrvatskoj i šire što dokazuje i repertoar zbora od više od 550 pjesama koji konstantno raste, 24 izdana nosača zvuka, od čega čak tri božićna, kao i više od 70 nastupa godišnje na različitim manifestacijama, koncertima i festivalima širom Hrvatske, ali i izvan nje.

Zbor i njegovi solisti dobitnici su više od 400 priznanja i nagrada na festivalima i natjecanjima na Malti, u Hrvatskoj, Francuskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Rusiji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji i Italiji. Posebno su ponosni na niz humanitarnih koncerata pod zajedničkim nazivom “Biram ljubav” koje već godinama redovito održavaju i tako pomažu potrebitim obiteljima o kojima se brine Caritas i Udruga “Zagrebački humanitarci” te na niz manifestacija pod zajedničkim nazivom “Kroz nas se može promijeniti svijet”. Umjetnička ravnateljica zbora je profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade i  Hrvatskog društva skladatelja.

Svi koji žele pjesme i matrice mogu dobiti javljanjem na mail kikicigenijalci@gmail.com ili na mobitel 091/5112638. Rad zbora može se pratiti na Instagramu, Tik toku, Facebooku ili na stranici www.kikici.hr

U nastavku slijede riječi i note pjesme, a OVDJE se nalazi link na karaoke.

VRATITE NAM MALOG ISUSA

VRATITE NAM MALOG ISUSA
VRATITE NAM SINA BOŽJEGA
NA PROSLAVI OVOJ FALI GLAVNI LIK
FALI SLAVLJENIK

ORAŠAR JE SUPER, STVARNO JE
AL’, NE MOŽE ZAMIJENIT’ JASLICE
U NJIMA JE POANTA
GLAVNI LIK
PRAVI SLAVLJENIK

MA, SUPER SU KOLAČI
FRITULE
OKIĆENE JELKE
LAMPICE
ZABAVE I FEŠTE, PRIREDBE
BOŽIĆNE ČAROLIJE

I ZABAVAN JE TAJ NEKI ČUDNI DJED
PODEBEO STVOR, DUGE BRADE, SJED
DAROVE ON NOSI DJECI SVOJ
OSIM GLADNOJ AFRIČKOJ

OD LAŽNOG SJAJA BLIJEŠTI
CIJELI GRAD
KOBASICE I VINO SVUGDJE NAĆI ĆEŠ SAD
LUMPA SE I GUŠTA ADVENTIRANJE
UZ MALOG KRALJA SKRIVANJE

NOVAC TU SE SLAVI KAO BOG
KUPI, KUPI VIŠE OVOG, ONOG I TOG
PRED KAMERAMA DARUJ SIROMAŠNOG
PA BRZO S TIM NA FACE IL’ BLOG