Foto: screenshot

Mnogi kažu kako je proslov Ivanova evanđelja nekako drugačiji, pomalo filozofski i nerazumljiv, ali kada se prepustimo i otvorimo svoje srce on postaje jedna lijepa, predivna pjesma.

U drugoj emisiji, čitajući proslov Ivanova evanđelja ( Iv 1, 1-5), naglašava se da je Gospodin Isus Krist Očeva Riječ i Svijetlo, da je Isus čovjek i Bog koji dolazi među nas, s nama želi podijeliti našu svakodnevicu, svaki trenutak.

Kako danas možemo još više upoznati Riječ? Kako dopustiti da Božja riječ raste u nama? Postoji li mrak? Što je mrak u ovom svijetu? Zašto studenti svakodnevno odlaze na sv. misu? Ovo su samo neka od pitanja koja se pojavljuju u emisiji, poslušajte kako osječki studenti odgovaraju na njih i prepoznaju da je grijeh taj koji donosi mrak u naše živote, ali Isus je taj koji je otkupio naše grijehe.

Oni smatraju da najprije treba svatko početi od sebe, popraviti sebe, otvoriti svoje srce Isusu i na svakodnevnoj sv. misi crpiti ljubav od Njega, učiti kako biti bolji, u Isusu gledati uzor.
Otvori i ti svoje srce, poslušaj Radosnu vijest i svjedočanstva ovih mladih ljudi i zaljubi se u Isusa. Dođi i vidi.

M.P.