Eko

“Moj mali eko katolički kalendar” za 2013. godinu priredila je s. Karmela Eva Dominković, a objavljen je u izdanju Glasa Koncila. Ta knjižica, koja se čita cijelu godinu, sadrži katolički kalendar, poticajne poruke za svaki dan, ekološke i druge važne dane, kao i brojne ekološke zanimljivosti. Tomu su pridodani prilozi učenika i suradnika te zanimljive priče i mudre misli.

Mala eko katolička zbirka “nudi pomoć i poticaj za ustrajan i odvažan rast u ljubavi, istini i dobroti ne samo spram Boga Svedržitelja našega plavog Planeta, nego i spram svakog čovjeka, napose onih najbližih – koji su ti možda već bezbroj puta stali na žulj…” piše s. Karmela u predgovoru.

U novoj rubrici Predstavljamo pročitajte sve o ekološkoj udruzi “Lijepa Naša”, koja već više od 20 godina radi na očuvanju hrvatske prirodne i kulturne baštine, promicanju ekološke svijesti te odgajanju djece i mladeži o potrebi i načinu očuvanja okoliša.

Obogaćen mnoštvom ilustracija i crteža, malog formata, praktičan, zanimljiv i poučan – džepni kalendar za uspješnije učenje, planiranje, ali i zabavu. (ika/bitno.net)