I ove godine u sklopu akcije „Knjiga svima i svuda“ nakladna kuća Verbum pripremila je prigodne popuste. Sva Verbumova izdanja možete naći na popustu od 20%, a odabranih 50 naslova na popustu od 50%. Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj. Za Vas smo odabrali deset najzanimljivijih naslova koje možete nabaviti po akcijskim cijenama još samo sutra.

Među hit izdanjima s popustom od 20% nalazi se i trenutačno najčitanija knjiga u Hrvatskoj: Izvan reda, autora poznatog intelektualca i kliničkog psihologa Jordana B. Petersona, u kojem ovaj autor bestselera 12 pravila za život donosi još dvanaest životno važnih načela za svrhovit život i suočavanje s opasnostima i izazovima svakodnevnice. Tu je i nova hit knjiga pape Franje Želim ti osmijeh u kojoj Papa u neizvjesnošću ispunjenoj sadašnjosti svim ljudima nudi recept za istinsku sreću i za postizanje vedrine. S popustom od 20% moguće je nabaviti i Bibliju kojoj će se radovati cijela obitelj: Velika Biblija u stripu najbolja je i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa sa sjajnim ilustracijama poznatoga Marvelovog i DC crtača Sergia Cariella. Za one koji vole dobre romane valja izdvojiti potresni roman Bakhita koji nam donosi istinitu priču o životu sudanske ropkinje koja je postala kanonizirana svetica Katoličke Crkve. Među knjigama s popustom od 20% nalazi se i Ljekaruša fra Jure Marčinkovića – najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša s preko 1100 prirodnih recepata koji su već mnogima pomogli kod različitih bolesti i stanja. Valja spomenuti da je s popustom od 20% moguće nabaviti i jedno od trenutačno najčitanijih Verbumovih izdanja – Don Damir odgovara – veliku knjiga pitanja i odgovora jednoga od najomiljenijih hrvatskih svećenika don Damira Stojića. U čak 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu, knjiga sadrži sve što ste oduvijek htjeli znati, a niste se usudili pitati.

Među knjigama koje se nalaze na popustu od 50% izdvojit ćemo bogato opremljenu fotomonografiju Dokazi nadnaravnoga koja na zanimljiv način progovara o vjerskim čudima i fenomenima, a sve obogaćeno prekrasnim fotografijama. S popustom od 50% možete nabaviti i bestseler duhovnika i psihologa o. Benedicta Groeschela Psihologija duhovnoga razvoja, kao i poznati duhovni klasik Život i izreke pustinjskih otaca. Valja izdvojiti i hit knjigu Najljepše molitve naših starih koja nam donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago za sve generacije.

Popis svih Verbumovih izdanja na koje još samo sutra možete ostvariti popust od 20% možete vidjeti na linku ovdje, a više od 50 knjiga s popustom od 50% možete pogledati na linku ovdje.

Navedene knjige s prigodnim popustima možete nabaviti još sutra u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su otvorene od 8 do 20 sati te čije lokacije možete pogledati ovdje.

Isti popust vrijedi u knjižarama Verbum, kao i za online kupnju u web knjižari Verbum.hr sutra cijeli dan, tj. do petka u 24 sata, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga iznad 199 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

Ne propustite zadnji dan ove akcije i posjetite knjižare Verbum i web knjižaru Verbum.hr te između gotovo 700 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!