Akcija “Uzmi 3, plati 2” zbog velikog zanimanja čitatelja produljuje se do 15. kolovoza u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova raznovrsne tematike, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti od kojih izdvajamo Kuharicu svete Hildegarde na suvremen način autorice Marion Flipo, poznatog francuskog chefa. U ovoj kuharici naći ćete tako zdrave, ukusne i raznolike recepte za jutarnju okrepu, recepte za ručak u tren oka, potom one za popodnevne slastice uz kavu, ukusne zalogaje uz aperitive, kao i recepte za gostinski stol i za užitak uz nedjeljni brunch. Svi recepti sadrže detaljne upute i fotografiju jela, a uza svaki je naznačeno i vrijeme potrebno za pripremu.

Ističemo i knjigu Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Bernardice Kovač koja se već desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojne ljude s različitim zdravstvenim tegobama i učinkovito im pomažući prirodnim ljekovitim pripravcima. Njezino bogato znanje i iskustvo, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilju kao daru iz Božje ruke.

Tu je i nova hit knjiga pape Franje Želim ti dobar život u kojoj Papa pruža poticaje koji će ohrabriti i ojačati svakog čovjeka. U ovim izazovnim vremenima u kojima se svi nose sa sumnjama i poteškoćama, Papina knjiga pruža siguran oslonac i jasan putokaz u izazovima života, naglašavajući uvijek vrijednost i dostojanstvo, nas i naših bližnjih. „Važan si. Jedinstven si. Čudesan si!“, poruka je pape Franje za svakoga od nas.

Među novitetima istaknut ćemo i temeljno djelo Jordana B. Petersona Mape značenja. Riječ je o knjizi koju je Peterson promišljao i stvarao više od petnaest godina i u kojoj je na  sustavan i originalan način postavio teorijske temelje za ideje koje su mu donijele svjetsku slavu.

Od naših dugovječnih bestselera istaknut ćemo hit knjigu Izbaci to iz glave u kojoj nas autorica Jennie Allen potiče na to da preuzmemo kontrolu nad svojim mislima i obučava nas u tome kako da to učinimo da bismo preobrazili svoje emocije, stavove, pa čak i životne okolnosti. Tu je i neizostavni Jordan B. Peterson sa svojim uspješnicama 12 pravila za život i Izvan reda u kojima nam daje smjernice za suočavanje s opasnostima suvremenoga života, bilo da se radi o problemu previše kaosa ili previše reda. Od knjiga duhovnog sadržaja posebno bismo istaknuli Veliku knjigu devetnica koja sadrži najveću i najpotpuniju zbirku devetnica na hrvatskome jeziku, s više od 130 omiljenih katoličkih devetnica. Za ljubitelje dobrih romana preporučujemo književni klasik – roman Tunika koji vjerno dočarava rimsku kulturu i običaje, život prvih kršćana, kao i svakodnevicu carskoga dvora i običnoga puka.

Ako vas, dakle, zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum do 15. kolovoza ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima.