Vodeći hrvatski vjerski nakladnik i knjižar Verbum pokrenuo je novu akciju pod nazivom “5 dana, 50 knjiga, 50% popusta”. U sklopu akcije koja traje od 14. rujna do 18. rujna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr na 50 biranih naslova iz Verbumove ponude svi kupci ostvaruju 50% popusta. Akcija se odnosi na kupnju jedne ili više knjiga s odabranog popisa naslova i vrijedi samo u naznačenom vremenskom razdoblju.

Među 50 knjiga na akciji nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su bestseler Petera Kreefta o duhovnim bićima Anđeli i demoni, knjiga intervju pape Franje Bog je mlad, potresno životno svjedočanstvo o obraćenju Ispovijest londonskoga gangstera, hit knjiga Majke Terezije Poziv na milosrđePosljednji razgovori Benedikta XVI., osobne bilješke i duhovni dnevnik Ivana Pavla II. Potpuno sam u Božjim rukama, bogato ilustrirana knjiga Uzdam se o sv. Faustini  i tajni Božjega Milosrđa te čitav niz drugih zanimljivih knjiga.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd. Sva ta područja uključena su u ovaj izbor od 50 knjiga s popustom od 50%, tako da će među tim izdanjima sigurno svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji.

Cjelovit popis knjiga uključenih u ovu Verbumovu akciju možete pogledati na linku ovdje.

Akcija vrijedi u svim knjižarama Verbum, čije adrese možete pronaći ovdje, kao i na web knjižari verbum.hr.