Budući da su zbog koronavirusa sve knjižare zatvorene, ove godine manifestacija “Noć knjige” se održava na specifičan način, preko nakladničkih internetskih stranica i web knjižara. Tako će i nakladna kuća Verbum, koja je od samog početka uključena u program manifestacije “Noć knjige“, putem svoje web knjižare verbum.hr toga dana iz svog bogatog izdavačkog programa ponuditi preko 50 naslova uz prigodni popust od 50%. Navedeni popust će vrijediti cijeli dan 23. travnja 2020.

Osim ovog prigodnog popusta Verbum je svojom akcijom “Na sigurnom – i s dobrom knjigom” do 1. lipnja uveo i poseban promotivni popust na sva Verbumova izdanja od 20% te besplatnu poštarinu za svaku narudžbu knjiga iznad 99 kn.

Verbumova internetska knjižara verbum.hr dostupna je 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, a osim Verbumovih izdanja u njoj čitatelji mogu pronaći i preko pet tisuća probranih knjiga gotovo svih hrvatskih nakladnika, raznih tematika i područja, kao i ostale proizvode iz ponude knjižara Verbum.

Tako svi ljubitelji knjige na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu, a u “Noći knjige” i sa spomenutim popustom od 50% na odabrane naslove.

S radošću Vas pozivamo da u “Noći knjige” posjetite Verbumovu internetsku knjižaru i iz široke i raznovrsne ponude knjiga izaberete nešto za sebe i članove svoje obitelji! Cjelokupnu Verbumovu ponudu možete pregledati ovdje.

Bitno.net