Korizmeno doba introspekcije i molitve pripremilo nas je za doček najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa. Vazmeno slavlje, radost Kristova uskrsnuća i njegova veličanstvenog otkupljenja svih nas trajno nam je nadahnuće kroz cijelu godinu i pred svim izazovima koji nam slijede u svakodnevici i ukupnosti života.

Značaj i poruku blagdana Uskrsa potrudili smo se odraziti u izboru naših naslova kojima želimo i nadamo se pružiti vam podršku i oslonac u ovim svečanim danima kada se obitelji i dragi nam ljudi okupljaju i podsjećaju na snagu zajedništva pod budnim okom našega Spasitelja.

Neka vam ovi naslovi i sadržaji budu pratiteljima i prijateljima, u odrazu vazmenog slavlja, i ovim danima i u budućnosti.

Kršćanska sadašnjost ovog je Uskrsa svojim čitateljima i pratiteljima pripremila nekoliko posebnih ponuda:

Tri uskrsna paketa knjiga, tematski složenih po područjima Duhovnost, Kršćanski klasici i Knjige za djecu, nisu samo snižena na pristupačne cijene nego uz njih na poklon dolaze novi, travanjski broj Kane te dar iznenađenja!

Paket Duhovnost sadrži naslove:  Tomaš Halik: Želim da postojiš, Anselm Grün: Boriti se i ljubiti (eKnjiga), fra Tomislav Janko Šagi: Duhovne poruke, te Renzo Sala: Tvoja ruka u mojoj ruci.

Paket Kršćanski klasici sadrži Katehetske homilije Teodora Mopsuestijskoga te Ispovijesti svetoga Aurelija Augustina.

U paketu Knjige za djecu su: Dubravka Rovičanac: Sjajna trojka, Stjepan Lice: Anđeoske priče i Gill Hollis: Moja knjiga pitanja o vjeri.

Vjerujemo kako će ovi naslovi dobro podržati i nadahnuti duh Uskrsa i slavlje u svima nama i u našim obiteljima.

Osim ovoga paketa, akcija U odrazu vazmenog slavlja nudi još niz pojedinačnih izdanja, sniženih i do 50 % do 16. travnja, a koja također tematski prate ove blagdanske dane.

Za kraj, uz novi, travanjski broj Kane, nudimo poseban popust svim novim godišnjim pretplatnicima – do kraja travnja se pretplatite na ovogodišnja izdanja Kane za samo 14 eura!

Uskrsni popusti i ponude donosimo našim pratiteljima i svim vjernicima u nadi i želji za osnaživanjem duha svih nas, vjere i jedinstva te nade kako će nam nadolazeću godinu obasjati brojni – odrazi našega našega svesrdnog vazmenog slavlja.