Među najčitanije naslove tako se vinulo i nekoliko starijih izdanja, kao i različita izdanja Biblije, a ljestvicu od top pet naslova u studenom zauzela su sljedeća djela:

Knjiga briljantnoga suvremenoga esejista i filozofa Fabricea Hadjadja Što je to obitelj?, intrigantnoga podnaslova Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih pogleda, u vrhu je najprodavanijih djela Kršćanske sadašnjosti u studenom. Knjiga na 194 stranice protkane provokativnim stilom i paradoksalnim dosjetkama tipičnima za ovoga autora pokušava osvijetliti pravu prirodu obitelji, preplavljenu definicijama i zabludama propagande „braka svima“, rodne ideologije, genetičkim manipulacijama embrijima te s pravom budi zanimanje čitatelja za ove teme.

Drugo mjesto zauzima novi djelo Sveti Ivan Pavao Veliki. Knjiga je rezultat razgovora koje je don Luigi Maria Epicoco vodio s papom Franjom od lipnja 2019. do siječnja 2020., a glavna tema bio je lik Ivana Pavla II. koji se, kako vrijeme prolazi, sve više pokazuje u čitavoj svojoj mnogostranosti. Knjigu prožimaju dosad nepoznati podatci o povezanosti dvojice papa, ali i zapažanja o duhovnosti, osobnosti i učenju sv. Ivana Pavla.

Od novih naslova na ljestvici najtraženijih našla se i knjiga Gdje je Bog? Kršćanska vjera u doba velike neizvjesnosti, autora Juliána Carróna i poznatog vatikanista Andree Torniellia. Uz temeljno pitanje u naslovu, tu su i mnoga druga zanimljiva, poput sljedećih: “Je li još uvijek moguć susret s Bogom u ovo naše doba, u ovom ‘protočnom društvu’ u koje smo uronjeni? Zašto papa Franjo, na tragu svojih prethodnika tijekom posljednjih pedeset godina, toliko ističe milosrđe? i brojna druga.

Na četvrtom mjestu našla se knjiga za djecu i mlade, Sjajna trojka, autorice prof. Dubravke Rovičanac koja je priče na rubu stvarnog i nestvarnog, uz kršćansko nadahnuće, smjestila u zagrebački Maksimir. Peto mjesto zauzela je knjiga Glavni grijesi (ur. Lucetta Scaraffia), u kojoj istaknuti propovjednici prikazuju sedam glavnih grijeha kroz naočale kršćanske predaje.

Ove, kao i mnoge druge zanimljive naslove, možete potražiti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti ili u web knjižari.