Dragocjen si u Božjim očima, on je tvoj dobri Otac koji te uvijek ljubi bez obzira na sve tvoje padove i izranjenosti i bez obzira na to koliko si daleko od njega. Upravo ta snažna poruka, tako potrebna svim ljudima, prožima ove poticajne meditacije i molitve fra Zvjezdana Linića, koji se svojom osobnošću, predanošću i evanđeoskim žarom upisao u srca i duše mnogih vjernika i ljudi dobre volje.

Ovih 90-ak meditacija i molitava koje krasi jednostavnost i jasnoća izričaja, među kojima su i one dosada neobjavljene, odabrao je i priredio poznati književnik Stjepan Lice – fra Zvjezdanov prijatelj i zasigurno jedan od najboljih poznavatelja i svjedoka njegova predanog i vjerodostojnog svjedočenja Božje ljubavi i blizine.

Ponirući u ove meditacije doživjet ćemo da je Bogu stalo do nas, da nas on ljubi i onda kada bismo htjeli pobjeći od njegove ljubavi, i onda kada, poniženi vlastitim slabostima, želimo kazniti sami sebe. Iskusimo tu Božju ljubav, oslobodimo se svih lažnih slika o Bogu, kao i ne- gativnih iskustava i otvorimo svoje srce Onome koji nas jedini može ispuniti i za kojim cijeloga života čeznemo.

Više o knjizi Dragocjen si u Božjim očima možete doznati na ovom linku.

Podsjećamo kako će se u Kući susreta Tabor, od 7. do 10. prosinca 2023., u pripravi za Drugu nedjelju došašća, održati seminar pod nazivom “Isuse, dobroto beskrajna!”. Voditelj seminara je fra Ivan Matić. U sklopu seminara obilježit će se i deseta godišnjica smrti fra Zvjezdana Linića i to na samom početku seminara, u četvrtak 7. prosinca, u 17 sati. Tom prigodom o fra Zvjezdanu progovorit će njegovi dugogodišnji prijatelji, bračni par, Stjepan i Ružica Lice. Ujedno će se tada predstaviti i nova knjiga “Dragocjen si u Božjim očima”. Svetu misu zadušnicu, u 18.30 sati, predslavit će fra Milan Krišto, Provincijalni ministar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Program seminara možete pronaći ovdje.