Riječ je o knjizi Posveta Isusu Kristu po Mariji u kojoj autor p. Miljenko Sušac (SMM) donosi prikaz marijanske duhovnosti ne vodeći se toliko znanstvenim kriterijima, već materiju iznosi više na obavijestan način jer mu je nakana da prosječni kršćanski vjernik ovu knjigu može koristiti kao priručnik za svoj duhovni život.

Knjiga je zamišljena i kao praktični priručnik za razmatranje pojedinih cjelina (bilo za pojedinca ili skupine), te na kraju svake cjeline donosi kratke poticaje za osobno razmišljanje. U tom smislu ona odražava uvriježenu pastoralnu praksu u Italiji.

Na određeni način knjiga Posveta Isusu Kristu po Mariji je i odgovor na poticaj svetoga pape Ivana Pavla II. koji je i sam živio posvetu Isusu Kristu po Mariji, te poticao monfortanske redovničke obitelji da čine sve kako duhovno blago posvete koje su baštinile od svojega utemeljitelja ne bi ostalo skriveno, nego poznato i plodonosno.

Sveti Ivan Pavao II. za svoje geslo uzeo je upravo Monfortovu rečenicu posvete ili, moglo bi se reći, predanja: „Totus tuus – Sav Tvoj“, koja se odnosi na Blaženu Djevicu Mariju. Knjigu su suizdali Družba Marijinih misionara – monfortanci i Kršćanska sadašnjost.

Na posebnom popustu od 40 % (za 114 kn umjesto 190 kn) knjigu Posveta Isusu Kristu po Mariji mogu nabaviti članovi Kluba prijatelja Bitno.neta do kraja svibnja u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti (uz poseban promo kod koji će primiti putem newslettera).

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.