Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom mjeseca srpnja dostupna vam je knjiga Znak Jonin i to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige mjeseca lipnja Znak Jonin iznosi 165 kn, a cijena s popustom za članove kluba Verbum iznosi 99 kn. 

Ova iznimna knjiga osim što upoznaje čitatelje s monaškom vizijom vjere i njihovim životom i svakodnevicom, istodobno je i svojevrsna škola duhovnosti. Ali ne na općenit i teoretski način, već po osobnim dubokim uvidima u život Mertona kao duhovnoga tragača, kao i po njegovim životnim usponima i padovima u potrazi za nadnaravnim. Pišući s velikim mladenačkim žarom, osebujnošću, a ponekad i buntom, Merton iskreno iznosi duhovne izazove, svakodnevne borbe, nemire i sukobe unutar sama sebe koje treba razriješiti, istodobno dajući poticajno i vrlo korisno duhovno iskustvo. Osim toga, prateći Mertonovo prilagođavanje monaškome životu Znak Jonin na pristupačan način nudi prokušanu i drevnu monašku mudrost za sve one koji traže duhovno obogaćenje i usmjerenje za svoj život u svijetu.

Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net