Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju!

Tijekom mjeseca rujna dostupna vam je knjiga Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte Didiera Chardeza i to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige mjeseca Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte je 75 kn, a cijena s popustom za članove Kluba prijatelja portala Bitno.net iznosi 45 kn. Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Tko je bila Majka Terezija, ta sitna žena u bijelom sariju koja se cijelim srcem predala Isusu posvetivši svoj život služenju najsiromašnijima, za što je primila i Nobelovu nagradu za mir? Njezin široki osmijeh i vedro lice, prepoznatljivi u svakomu kutku svijeta, već desetljećima pobuđuju divljenje i zanimanje milijuna ljudi. Ovo jedinstveno izdanje u atraktivnoj formi stripa donosi nam prekrasno ilustriranu životnu priču jedne od najvećih osobnosti 20. stoljeća koju je Crkva proglasila svetom. Poznati autor stripova Didier Chardez velikom nas umješnošću vodi u svakodnevicu te iznimne žene snažne vjere i velike svetosti. Na stranicama ovoga stripa pred našim očima kao da ponovno oživljavaju jedinstvena osobnost Majke Terezije, njezina vedrina i ljubav prema svakomu čovjeku, a osobito onima najpotrebitijima.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net