Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju u veljači!

Tijekom mjeseca veljače dostupna vam je knjiga “Dijalog utjehe u nevoljama” Thomasa Morea i to uz 40% popusta.

Redovna cijena knjige mjeseca veljače “Dijalog utjehe u nevoljama” je 165 kn, a cijena s popustom za članove kluba Verbum iznosi 99 kn. Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Veliki engleski intelektualac i državnik, svetac i mučenik, sir Thomas More Dijalog utjehe u nevoljama napisao je u vrijeme svoje velike kušnje – u iščekivanju izvršenja kazne pogubljenja zbog toga što je ostajući vjeran vlastitoj vjeri ušao u sukob s kraljem Henrikom VIII. ne htijući ga priznati za vrhovnoga poglavara Crkve. Napisana u obliku izmišljena dijaloga, smještena u vrijeme turske invazije na Europu, između mladića Vincenta i njegova mudroga, umirućeg strica Antuna, duboke Moreove misli, proizišle iz vlastite patnje iščekivanja izvršenja smrtne kazne, znalački spajaju bogata duhovna iskustva s dubokim psihološkim i antropološkim zapažanjima. Na toj povijesnoj pozadini krize civilizacije i vanjske opasnosti Thomas More u ovoj knjizi nudi čitatelju svoj pogled na veliku temu prisutnosti zla i patnje u svijetu i otkriva kako naći utjehu, pa i u najtežim situacijama.

Više o knjizi možete saznati putem linka ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i iskoristite posebnu pogodnost akcije “Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum”!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net