Djelo poznatoga benediktinca Anselma Grüna, „Velika knjiga božićnog vremena” uz predočenje iskaznice Kluba prijatelja portala Bitno.net može se kupiti u knjižarama Kršćanske sadašnjosti po 35% sniženoj cijeni. Umjesto po cijeni od 80 kuna, članovi Kluba ovu knjigu mogu kupiti za 52 kune.

Naime, poznati pisac duhovnih uspješnica, njemački benediktinac Anselm Grün ovom knjigom na neki način zaokružuje svoj duhovni i svećenički rad na, nazovimo ga tako, spisateljskome pastoralu.

U ovoj knjizi toliko je toga korisnoga, novoga, važnoga i lijepoga napisao o došašću i Božiću, odnosno o tome tako važnom i značajnom razdoblju crkvene godine, da će i onima koji su upućeniji u liturgijsko-teološka pitanja ova knjiga biti vrlo korisna.

Grün svakoj cjelini, kao i svakome pojedinom danu spomenutog razdoblja prilazi s različitih strana, koristeći se iskustvom i znanjima iz biblijske egzegeze, liturgije Crkve, psihologije i antropologije, kulturologije i svih ostalih grana ljudskoga znanja i djelovanja s pomoću čega osvjetljuje određeni biblijski ili liturgijski događaj.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti i iskoristite posebnu pogodnost akcije.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.