Za sve aktivne članove Kluba prijatelja postala Bitno.net tijekom rujna u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti pripremljena je posebna akcija.

Knjiga Glavni grijesi govori o nečemu što je danas, osobito u javnom prostoru, vrlo zanemareno, a to je stvarnost grijeha. 

U današnje vrijeme kada moderni čovjek često niječe grijeh, kada više nije sasvim jasno što je to uopće grijeh, kada se zanemaruje ova stvarnost zbog koje su velike civilizacije propadale urušavajući se u unutarnjoj slabosti, potrebno je opet razmišljati o naravi i posljedicama grijeha, te kako se boriti protiv njega.

Ova će knjiga pomoći u tome, a u njoj je riječ o ciklusu propovijedi održanih u sklopu „Festivala dvaju svjetova“, međunarodne manifestacije glazbe, umjetnosti i kulture koji se održava svake godine u Spoletu, Italija. Propovijedi su održane na temu glavnih grijeha, a različiti propovjednici, kao što su Enzo Bianchi, Rino Fisichella i Gianfranco Ravasi obradili su po jedan glavni grijeh.

„Poglavlja koja slijede istodobno su znanstvenog i životnog, duhovnog karaktera te nude pomoć u prepoznavanju, definiranju uzroka i posljedica te, konačno, u samom odupiranju opakim strastima“ (iz uvoda u knjigu). Grijesi su prikazani i obrađeni kroz naočale kršćanske predaje – živog i prebogatog izvora poznavanja ljudske duše – koja, stoga, može zateći slušatelje i čitatelje čak i izvan njihovih klasičnih okruženja.

Knjigu Glavni grijesi članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net do kraja travnja mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni (63 kn umjesto 90 kn) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.