Autorica knjige Nastavljati put prema jaslicama. Duhovni vodič kroz adventsko i božićno vrijeme traga za Bogom koja svoju vjeru i svoja pitanja temelji na osluškivanju i razgovoru s Biblijom i kršćanskom tradicijom. Svoj put je dijelila s drugima putem radijskih emisija, a ova knjiga je nastala kad je tome pridodala i izabrane misli.

Svakom tekstu u knjizi je pod natuknicom “pozadina” pridodano ono što vrijedi znati o dotičnoj temi. Osim toga pridodane su i upute na teološke rasprave o njoj, a usto su dodani poticaji i impulsi za produbljivanje teme.

Stoga će ovaj duhovni vodič kroz adventsko i božićno vrijeme biti od velike koristi za čitanje svakome tko dublje želi ući u to veliko i radosno otajstvo kršćanske vjere.

Autorica Veronika Veronika Prüller-Jagenteufel bečka je teologinja i pastoralna asistentica.

Knjigu Nastavljati put prema jaslicama. Duhovni vodič kroz adventsko i božićno vrijeme članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net do kraja prosinca mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni (63,28 kn odnosno 8,40 € umjesto 90,41 kn odnosno 12 €) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.