1. Istraga o Bogu

Knjiga prikladna za svu djecu, s neobičnim i pametnim pitanjima o Bogu i vjeri!

Foto: Verbum

U ovoj knjizi punoj zabavnih i poučnih ilustracija Vaše će dijete upoznati Tomu i Sofiju, dva znatiželjna prijatelja koja provode neobičnu istragu – istragu o Bogu i pronaći mnoštvo zanimljivih pitanja o Bogu i vjeri – čak 52 pitanja! – koja je ovaj dvojac temeljito istražio ostavljajući na svakoj stranici mnogo tragova, dokaza i otkrića. Na kraju knjige nalazi se prostor za bilješke, zaključke, molitve, za pitanja koja Vaše dijete želi postavljati – prostor za njegovu privatnu istragu o Bogu! Avantura počinje!

Više o knjizi doznajte na ovom linku!

2. Neopisivo

Priče koje okrivaju veličanstvenost stvorenog svijeta i potiču udivljenje prema Božjoj kreativnosti!

Foto: Verbum

Neopisivo prikazuje veličanstvenost svega stvorenog znanstvenim otkrićima, fotografijama i originalnim ilustracijama. Ovih 100 zadivljujućih priča potaknut će udivljenje prema Božjoj kreativnosti uz dubinski pogled na: svemir, galaktike, planete i zvijezde; Zemlju, geologiju, oceane i vrijeme; životinje: od kolibrića do dinosaura; naše umove, tijela i maštu. Uz očaravajuće istine o svijetu i čovjeku koje očituju Božji genijalni um, a ispričane su na djeci prilagođen način, svaka od stotinu zanimljivih priča sadrži završnu molitvu i posebno istaknuti odlomak “Zadivljujuće” s fascinantnim znanstvenim činjenicama.

Više o knjizi doznajte na ovom linku!

3. Anđeoske zgode

Smiješne pustolovine Stjepana i Brziela, njegova anđela čuvara, prepune nježnosti i humora!

Foto: Verbum

Dvije duhovite i uzbudljive pustolovine dječaka Stjepana i Brziela, njegova anđela čuvara, poučit će vašu djecu umijeću odnosa s drugima te vrlinima darežljivosti i velikodušnosti. Anđeoske zgode – Društvo malenih anđela potražite na ovom linkua Anđeoske zgode – Brziel, maleni anđeo čuvar možete pronaći na ovom linku.

4. Božji plan za mene

Božji plan za mene priča je koja će razdragati i ganuti svakog čitatelja, i najmlađeg i najstarijeg!

Foto: Verbum

Ova prelijepo ilustrirana, nadahnjujuća slikovnica u formi zamišljenog razgovora između Boga i nerođenog djeteta pokazuje kako sa svakim od nas, još od trenutka našega začeća, Bog ima velik i divan plan. Pustolovina je to o upoznavanju samoga sebe, u kojoj nerođeno dijete uzbuđeno zamišlja što bi sve moglo postati kada odraste – astronaut, pekar, farmer, liječnik, učitelj, roditelj i dijete… a Bog ga u tome blago vodi i uči kako će, neovisno o tome za što se odluči, uvijek biti važna i jedinstvena osoba – Njegovo dijete koje On bezuvjetno ljubi takvo kakvo jest.

Više o  knjizi doznajte na ovom linku!

5. Putovanje malenoga hodočasnika

Bezvremeni klasik, iznova osmišljen i divno ilustriran za današnju djecu!

Foto: Verbum

Brojne se generacije čitatelja već stoljećima nadahnjuju na mudroj, pronicavoj alegoriji kršćanskoga života poznatoj pod nazivom Hodočasnikovo putovanje (The Pilgrim’s Progress), koju je C. S. Lewis nazvao knjigom koja je zadivila svijet. Uočivši potrebu za jednostavnijom verzijom ovoga bezvremenog klasika Johna Bunyana, književnica Helen Taylor vjerno je prilagodila Hodočasnikovo putovanje za mlade čitatelje – u nadi da će tu riznicu mudrosti približiti dječjim srcima i umovima. Djeca će tako upijati prekrasne ilustracije, istovremeno hraneći svoju maštu vrsnim sadržajem i poukama. Putovanje malenoga hodočasnika otkrit će im kako je život pustolovina na koju se trebamo spremno i svim srcem otisnuti, i ma koliko ta pustolovina ponekad bila teška i zastrašujuća, da nas dragi Bog uvijek prati u stopu, daje nam snage i hrabrosti i, kad treba, vraća nas na pravi put.

Više o knjizi pronađite na ovom linku!

Ostale izvrsne naslove kojima možete obradovati vaše najmlađe pronaći ćete ovdje!

Sponzorirani članak