Prigoda nove akademske godine je i prigoda da svatko za sebe pronađe i dobru knjigu te smo stoga pripremili niz izdanja na odličnim popustima u trajanju do 30. 10. 

Knjige su ključ za otkrivanje odgovora na pitanja koja nas muče i inspiracija za postavljanje novih. To vrijedi za studente, ali i za sve ostale.

Upravo zbog toga, nova akademska godina je idealno vrijeme za pronalaženje onih knjiga koje će obogatiti naš intelekt i pomoći nam da bolje razumijemo svijet oko sebe.

Izdvajamo nekoliko vrhunskih naslova, dok sve ostale koji su na popustu možete pogledati ovdje.

Enciklopedijski biblijski priručnik s popustom od 50%, možete nabaviti za 320 kn ili 42,50 €, umjesto redovne cijene od 640 kn ili 85 €. Ovo vrijedno izdanje je neprocjenjiv resurs za sve koji se bave teologijom, kao i za šire čitateljstvo.

Uvod u Novi zavjet autora Raymonda Edwarda Browna smatra se najboljim uvodom u to područje i tijekom akcije možete ga kupiti za samo 188 kn ili 25 €, umjesto 376 kn ili 50 €.

Povijest Crkve autora Guya Bedouellea priručnik je koji želi predstaviti ne samo temu povijesti Crkve, nego i globalnu viziju cjeline povijesti Katoličke Crkve kroz dvadeset stoljeća.

Ova nova akademska godina je vaša prilika da dublje zaronite u svijet znanja. Ne zaboravite istražiti sva ostala izdanja na našim stranicama i pronađite knjige koje će vas inspirirati i obogatiti vaše intelektualno iskustvo.

Ne zaboravite pogledati i mnoštvo drugih izdanja na stranicama Kršćanske sadašnjosti!