U Hrvatskoj se i ove godine održava manifestacija „Noć knjige“ s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. Uz manifestaciju „Noć knjige“, održat će se i prodajna akcija „Knjiga svima i svuda“. Tom prigodom, od 22. do 30. travnja nakladna kuća Verbum pripremila je u svim knjižarama Verbum i web knjižari Verbum.hr posebne popuste.

Sva izdanja u nakladi Verbum od 22. do 30. travnja snižena su 20%, a više od 50 odabranih naslova dodatno je sniženo 50%.

Također, svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Svjetlo svijeta Benedikta XVI. i Petera Seewalda (vrijedi sve do isteka zaliha).

Cjelovit popis knjiga s 20% popusta možete pogledati na poveznici ovdje, a više od 50 odabranih naslova s popustom od 50% na poveznici ovdje.

Po popustu od 20% moći će se nabaviti i Verbumovi noviteti, među kojima izdvajamo hit knjigu Izbaci to iz glave autorice Jennie Allen. Allen nam na temelju vlastitog iskustva govori kako zaustaviti vrtlog toksičnih misli koje nam uzrokuju nesigurnost, ogorčenost i stres. Potiče nas da preuzmemo kontrolu nad svojim mislima i obučava nas u tome kako da to učinimo da bismo preobrazili svoje emocije, stavove, pa čak i životne okolnosti. Sve počinje u našoj glavi. Mogućnosti su beskonačne.

Izdvajamo i knjigu Nesavršeni, a sretni u kojoj nam poznati bečki psihijatar Raphael Bonelli govori o modernoj bolesti našega doba – perfekcionizmu. Opisujući na temelju više od 70 istinitih i vrlo dojmljivih životnih priča iz vlastite liječničke prakse koji nas nesvjesni stavovi mogu pretvoriti u perfekcioniste te kako perfekcionisti dišu, on istodobno pokazuje i put oslobođenja od te tako česte duševne nevolje. Sretni su samo oni ljudi koji, u svoj svojoj nesavršenosti, nedostatnosti i osrednjosti, prihvaćaju same sebe, ističe dr. Bonelli nudeći ovom knjigom vrlo primjenjiv psihološki vodič do prihvaćanja vlastite nesavršenosti, a time i do sretnijega života.

Od zanimljivih Verbumovih noviteta treba izdvojiti i pravi biser kršćanske duhovnosti Misli iz pustinje. Ova knjiga donosi nam odabrane misli iz duhovne ostavštine bl. Charlesa de Foucaulda koji će 15. svibnja ove godine biti proglašen svetim. Charles de Foucauld svetac je kršćanske dobrote i blagosti te čovjek kontemplacije i klanjanja. Njegova zanesenost Bogom i radikalno življenje evanđeoskoga nenasilja u dubokoj afričkoj pustinji učinili su ga jednom od najupečatljivijih duhovnih osobnosti 20. stoljeća koja i danas nadahnjuje mnoge. Njegove odabrane misli s temom ljubavi, ljepote, milosrđa, praštanja, radosti, poniznosti, rada, pustinje, molitve, ali i o tome što njemu znači živjeti Nazaret i biti brat svima i svakomu, čine ovu knjigu jedinstvenom i dragocjenim blagom snažnih duhovnih poticaja.

Preporučujemo i roman Tunika. Ova veličanstvena saga popularnoga autora Lloyda C. Douglasa, koju mnogi uspoređuju s romanima Quo vadis i Ben Hur, jedan je od najvećih književnih bestselera 20. stoljeća, prodan u više od šest milijuna primjeraka. No Tunika nije samo uzbudljiv i bezvremeni klasik, nego i dirljiva, vječno aktualna parabola o ljudskom traganju za vjerom, istinom i životnim smislom.

Među hit knjigama svakako su i proslavljene knjige Jordana B. Petersona 12 pravila za život  i Izvan reda. U knjizi 12 pravila za život pronaći ćete 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja će vam pomoći da dovedete svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red te da radeći na vlastitomu poboljšanju ujedno poboljšate i cijeli svijet. S druge strane, knjiga Izvan reda poziva nas da uspostavimo ravnotežu između kaosa i reda, ta dva temeljna načela stvarnosti, te nas vodi uskim i tijesnim putem koji ih razdvaja.

Za najmanje, tu su Biblija za hrabre djevojčice i Biblija za hrabre dječake. Ove sjajne knjige donose priče o hrabrim muškim i ženskim biblijskim likovima, kao nadahnuće i poticaj za sve hrabre djevojčice i dječake.

Osim toga, više od 50 odabranih naslova dodatno je sniženo i možete ih nabaviti na popustu od 50%. Među tim naslovima izdvojit ćemo popularne knjige kao što su Benediktova opcija poznatoga autora Roda Drehera, zatim bogato opremljena fotomonografija Dokazi nadnaravnoga o vjerskim čudima i fenomenima, velika Kuharica sestre Nikoline s 555 prokušanih recepata. Tu je i hit knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, a za najmlađe izdvajamo Priče iz Biblije za laku noć.

Sve naslove koji su dodatno sniženi 50% možete pogledati ovdje.

Isti popusti vrijede u knjižarama Verbum, kao i za online kupnju u web knjižari Verbum.hr.

Ne propustite ovu akciju i posjetite od 22. do 30. travnja knjižare Verbum i web knjižaru Verbum.hr te između više od 800 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!