Kršćanska sadašnjost i ove će godine popratiti Teološko-pastoralni tjedan, a prodajna akcija po jedinstvenim cijenama kakva se i dosad organizirala u povodu TPT-a odvijat će se u KS-ovim knjižarama i dijelom u web knjižari (www.ks.hr/akcije i www.ks.hr/6306-veliki-popusti). U knjižari Kršćanske sadašnjosti na Kaptolu 29, odmah do Nadbiskupijskog pastoralnog instituta, mogu se obaviti redovne uplate i sve vezano uz pretplatu na periodičke publikacije te preuzimanje prethodnih narudžbi, a sve narudžbe uz popuste mogu se ostvariti i kontaktom e-adrese ks-prodaja@ks.hr. Prigodni popusti uz TPT vrijede i u svim ostalim knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu, Zadru, Splitu, Osijeku, Karlovcu i Mariji Bistrici od 19. siječnja do 31. siječnja 2024. 

Za svećenike

Sva liturgijska izdanja samo za svećenike snižena su 10 %, biblijska izdanja 20 %, a sva ostala izdanja (osim novih naslova, kompleta i periodike) snižena su 20 %. Važno je istaknuti podsjetnik da svi svećenici u knjižarama Kršćanske sadašnjosti imaju posebne pogodnosti i tijekom cijele godine pa se tako mogu ostvariti količinski popusti (do 30 %) na kupnju Biblije, uspomena, čestitki i preklopnika.

Dar za kupnju iznad 30 EUR i 60 EUR

Za kupnju u vrijednosti iznad 30 eura, kupci na dar dobivaju vrijednu knjigu Mudrost za čovjeka (B) Nedjeljna i blagdanska razmišljanja. Godina B (Mirko Mataušić, Suzana Vrhovski (prir.)), a za kupnje u vrijednosti iznad 60 eura Kršćanska sadašnjost daruje knjige Teološke perspektive za XXI. stoljeće (Rosino Gibellini) i Sveti trag u XX. stoljeću. Meditacije pred likovnim djelima (Josip Sanko Rabar). Knjige se daruju za kupnje u knjižarama, kao i putem web knjižare.

Šira akcija – odabrani naslovi

Odabrani naslovi za sve su kupce dostupni na popustu do čak 70 %. Usporedno s akcijom u knjižarama odvija se i akcija u web knjižari Kršćanske sadašnjosti (www.ks.hr), u kojoj su na popustu odabrani naslovi iz raznih biblioteka Kršćanske sadašnjosti, kao i odabrana biblijska izdanja. Među odabranim sniženim naslovima nalaze se izdanja poput: Atlas biblijske povijesti, Praktični biblijski leksikon, Psalmi, Liturgija Crkve, Enciklopedijski biblijski priručnik, Liječnik i duša, 33 meditacije. Na putu do smisla i niz drugih.

U skladu s temom ovogodišnjeg TPT-a, Suvremeni izazovi pastorala i kateheze odraslih, brojni predavači ovogodišnjeg simpozija govorit će, među ostalim, o katehezi odraslih u kontekstu društvenih i crkvenih promjena, obilježjima odrasle vjere i zrelih kršćana, pastoralu braka i obitelji, Božjoj riječi u izgradnji odraslih vjernika… Kršćanska sadašnjost širinu navedenih tema obuhvaća u nizu svojih izdanja pa se tako prigodnima mogu izdvojiti: Katekizam duhovnoga života, Pastoral župne zajednice, Projekt i metoda, Duhovnost vjeroučitelja laika u Hrvatskoj, Učiti živjeti zajedno. Dimenzije socijalnog učenja u pedagoškoj i teološkoj perspektivi, Religioznost zagrebačkih adolescenata, Što je to obitelj? i mnoge druge.

Raspored predavanja i teme na 64. teološko-pastoralnom tjednu potražite na mrežnim stranicama KBF-a, a svi posjetitelji TPT-a u blizini će pronaći i knjižare Kršćanske sadašnjosti na zagrebačkom Kaptolu (Kaptol 1 i Kaptol 29) s prigodnom ponudom naslova.

* Sponzorirani članak