U svibnju, iako je riječ o Marijinom mjesecu, ne zaboravimo ni svetoga Leopolda Bogdana Mandića čiji je spomendan 12. svibnja. Tom je prigodom Kršćanska sadašnjost pripremila poseban popust od 40 % na knjigu o ovom svetcu, Iz dubine svoga siromašnog srca, za članove Kluba prijatelja portala Bitno.net. 

Pisma i drugi spisi svetog Leopolda Bogdana Mandića u ovoj knjizi čitatelju otkrivaju svu dubinu njegova unutarnjeg života, ali i aktualnost njegova apostolskog poslanja. Ovi tekstovi pokazuju nam da je sv. Leopold itekako suosjećao s ljudima, s njihovim patnjama i problemima, ali i to da je znao teološki i vjerski obraditi njihova pitanja i probleme. Izdanje ove knjige jest promijenjeno, obogaćeno bilješkama i uvodnim komentarima te prošireno novopronađenim, dosad neobjavljenim spisima svetoga Leopolda.

Prvi dio knjige sadržava Pisma svetog Leopolda, drugi dio (Spisi svetog Leopolda Mandića) njegove tekstove objavljene u Franjevačkoj reviji, zatim zavjete, molitve, odnosno teološka i moralna razmišljanja te prijepise. Knjigu dodatno obogaćuje i kronologija života oca Leopolda.

Knjiga Iz dubine svoga siromašnog srca neizostavno je za sve one koji žele produbiti poznavanje osobe, svetosti i karizme sv. Leopolda, a do kraja svibnja članovi Kluba prijatelja portala bitno.net mogu je kupiti po 40 % nižoj cijeni (114 kn umjesto 190 kn) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.