Knjiga Autoškola za kršćane poziva nas na avanturu putovanja kršćanskom magistralom. Ohrabruje nas da čak ni u nepovoljnim i otežanim uvjetima vožnje ne smetnemo s uma ljepotu susreta s konačnim Ciljem. Autor Nikola Kuzmičić, dugogodišnji „instruktor vožnje“, na domišljat i zabavan način povlači paralele između pojmova iz priručnika za vozače i kršćanskog života, usmjeravajući čitatelja na sve ono što je bitno da bi se mogao slijediti pouzdan put – Put i Istina i Život – po kojem se dolazi k Ocu. 

Tako i ovom knjigom Kuzmičić, diplomirani teolog, vjeroučitelj i dugogodišnji suradnik Kane, potvrđuje svoju rado isticanu misao da nam sve na ovome svijetu govori o Bogu i može poslužiti za govor o Bogu. 

Knjigu Autoškola za kršćane članovi Kluba prijatelja portala bitno.net do kraja studenoga mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.