Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 6. srpnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Život nakon života. Na konferenciji su sudjelovali mr.sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila knjigu Život nakon života cijenjenoga francuskog autora dr. Patricka Theilliera, koja za temu ima iskustva tik do smrti.

Postoje li razlike između nadnaravnoga i paranormalnoga? Što nas čeka nakon ovoga života? Postoje li raj i pakao? Jesu li iskustva tik do smrti psihološke izmišljotine ili konkretni znakovi budućega života? Je li život jači od smrti? Kako je s one strane života? Samo su neka od pitanja na koja odgovore daje ova intrigantna knjiga.

Dr. Patrick Theillier, autor međunarodne uspješnice Kad mi je duša napustila tijelo, nastavlja svoje istraživanje tajnovitih i fascinantnih fenomena iskustava tik do smrti. U ovoj knjizi prikupio je provjerena iskustva tik do smrti (ITS), odnosno svjedočanstva brojnih ljudi koji su, prema vlastitim riječima, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovozemni.

Tako u knjizi Život nakon života možemo pročitati pripovijesti o susretu onkraj svega što se može zamisliti, o iskustvu koje je preobrazilo pogled na svijet i svakodnevni život onih koji su to iskusili.

Dr. Theillier u svome pristupu ovim fenomenima spaja znanost i duhovnost te se njima bavi na širok i interdisciplinaran način, kroz prizmu vjere i razuma, dajući odgovore na mnoga pitanja koja se tiču iskustva tik do smrti i nadnaravnih odnosno onostranih fenomena. Iznosi i osnove razlikovanja nadnaravnoga, paranormalnoga i okultnoga odgovarajući i na pitanja o spiritizmu, medijima, komunikaciji s mrtvima itd.

Zahvaljujući svjedočanstvima sabranima u ovoj knjizi dobivamo sliku
ne samo o životu nakon smrti nego i o važnosti svakodnevice, o tome kako svako naše djelo ima vječno značenje za onaj život koji nas čeka nakon smrti.

Knjigu Život nakon života dr. Patricka Theilliera u prijevodu Lidije Paris možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.

Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.