U novu, 2023. godinu Kršćanska sadašnjost ulazi s posebnom ponudom za svoje vjerne čitatelje i prijatelje. Uz godišnju pretplatu na kršćansku reviju Kana, u iznosu od 22 EUR, dolaze prigodni i vrijedni pokloni – jedan primjerak „Mog osobnog planera ‘Ne budite zabrinuti za sutra’ (Mt 6, 34)“, i jedna e-knjiga s KS-ovih e-polica, po vlastitom izboru.

Rokovnik „Moj osobni planer“ uz kalendar za 2022. i 2023. godinu sadrži i popis najvažnijih liturgijskih svetkovina, blagdana, praznika i neradnih dana u Lijepo Našoj, svjetovnih i katoličkih. „Poglavlja“ su razdijeljena po mjesecima, gdje se u svakom ističu odlomci pripremljeni za važne nadnevke, podsjetnike, ali i ciljeve, ideje i osobne misli pri čemu je slobodnije forme od sličnih planera zasnovanih po pojedinačnim danima, ostavljajući organizaciju dnevnih rasporeda i bilješki na osobnu volju. Na samom kraju rokovnika pripremljen je prostor za upis kontakata i rasporeda. Planer je vizualno obogaćen lijepim fotografijama i slikama, čvrstih tvrdih korica i manjega formata, prikladan za svaku torbu i za spremanje na dohvat ruke.

Drugi poklon koji KS daruje svojim pretplatnicima na Kanu jest jedna elektronička knjiga po vlastitom izboru, a polica s dostupnim izdanjima može se prelistati i kupiti na mrežnim stranicama, a u aplikaciji se knjige preuzimaju, čitaju te je moguće pregledati ostala e-izdanja. Aplikacija se može preuzeti i rabiti na mobilnom uređaju, na tabletu i na računalu. 

Police s izdanjima u elektroničkom obliku u stalnoj su nadogradnji i procesu dopune novim naslovima, koji će našim čitateljima uvijek biti dostupni na aplikaciji za mobilne uređaje.

Opremimo se za ovu, 2023. godinu kvalitetnom literaturom koja duhovno osnažuje i oplemenjuje naš život prateći nas u izazovima, i blagodatima, svakodnevice.