„’Neka u našim djelima zasja otajstvo vjere’: to molimo jer Božić nije jedan datum u kalendaru, nego je činjenica i ophođenje; jer je obnova života dirnuta ljubavlju“, piše mons. Inos Biffi u knjizi Božićno vrijeme, upozoravajući nas da bez razmatranja Božić izmiče, ne ostavlja traga, jedino možda ostavlja trag umora. 

Govoreći o razmatranju Božića, ne misli se „tek na razmatranje učenjaka ili intelektualca“. Razmatrati Božić znači ući u događaj, pristati na Božju prisutnost. Na tom putu razmatranja Kršćanska sadašnjost nudi obilje prigodnih naslova koji će srcima čitatelja pomoći osvijetliti otajstvo Božića, spoznati Ljubav koja spašava iz betlehemske štalice.

Božićna ponuda u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr, obuhvaća popuste do 50 %, a traje od 8. 12. 2023. do 7. 1. 2024.

Za najmlađe čitatelje Kršćanska sadašnjost pripremila je niz izdanja sniženih do čak 50 % pa se tako neki naslovi mogu kupiti već po cijeni od 2 eura. Od dječjih prigodnih izdanja tu su Priča o Božiću, Sveta noć, Isus, Moja božićna slikovnica i vježbenica, Dogodilo se u Betlehemu i mnoge druge koje ćete pronaći u rubrici Akcija.

Među gotovo 80 sniženih prigodnih naslova nalaze se istaknute knjige Fabricea Hadjadja (Raj na vratima, Što je to obitelj?, Vjera zlih duhova), Anselma Grüna (eKnjiga 50 anđela za dušu, 50 anđela za godinu, Godina ispunjena srećom, Velika knjiga božićnog vremena), Stjepana Licea (Božićna blaženstva, Anđeoske priče, Božićna frula). Tu su i mnogi drugi naslovi poput eKnjige Tko je majka moja? (Marija Pehar), Sveti Josip (Dominique Joseph), Tesar (Božidar Prosenjak), Božićno vrijeme (Inos Biffi)…

Također, u sklopu ove božićne akcije po sniženim se cijenama mogu kupiti i odabrane eKnjige, među kojima su odlično naslovi kardinala Roberta Saraha (Snaga tišine, Zamalo će večer i dan je na izmaku), Nikole Kuzmičića (Autoškola za kršćane), Antona Tamaruta (Ja mu vjerujem), s. Veronike Mile Popić (Zrenje riječi)…

U stalnoj rubrici Kršćanske sadašnjosti, Veliki popusti, nalazi se niz naslova sniženih do 50 %, a pogledati se mogu ovdje

U božićnom duhu podsjećamo i na knjigu mjeseca u našim knjižarama: Astronomija i duhovnost. Zvijezda betlehemska patera Christopha Gerharda. Ta intrigantna knjiga osvjetljava odgovore na zanimljiva pitanja poput: Zašto su magi s Istoka slijedili zvijezdu Betlehemsku? Što označavaju zvijezde u biblijsko-apokaliptičkoj slici svijeta? Kako su zvijezde prikazane u Bibliji i zašto su važne? 

Sve snižene naslove potražite ovdje ili u knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu (Kaptol 1 i Kaptol 29), Karlovcu, Osijeku, Mariji Bistrici, Zadru i Splitu.

Kako naručiti?

Osim u knjižarama i web knjižari, knjige Kršćanske sadašnjosti naručiti se mogu i:

1) telefonom: 01/6349-030; 01/6349-031

Nazvati možete od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati

(Naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

2) elektroničkom poštom: ks-prodaja@ks.hr  

Dovoljno je da navedete svoje podatke, naziv i količinu željenih knjiga te adresu dostave.

(Naručeno možete platiti po predračunu, pouzećem)

 * Sponzorirani članak