Riječ Božja u Bibliji hrani vjernike već tisućljećima, međutim, nije ju uvijek lako razumjeti. Kulturalni odmak suviše je velik.

Stoga nas u knjizi Biblija – knjiga nad knjigama međunarodno priznati stručnjaci sa svojim iscrpnim prilozima i informacijama uvode u taj svijet Biblije i njezina okoliša.

Zapadna kultura ne može se zamisliti bez Biblije. Tko otvori Bibliju ulazi zapravo u knjižnicu s gotovo 70 knjiga. Nalazi tekstove koji su nastajali kroz cijelo jedno tisućljeće u svim mogućim književnim vrstama. Ovdje jedno uz drugo stoje: mitsko i povijesno, epsko i lirsko, nježno i nasilno, vjeroispovijedno i liturgijsko, sumnjičavo i vizionarsko.

Biblija – knjiga nad knjigama s više od 400 slika popraćenih iscrpnim tumačenjima olakšava pristup. Pokazuje kako Božja riječ oslobađa iz svakovrsnih prisila te uvijek iznova i uvijek drugačije pokreće čovjeka i pomaže zakoračiti u dublje razumijevanje Biblije.

Knjigu potražite tijekom cijelog kolovoza u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti na popustu od 30 % za 21,70 € (164,50 kn).

*promotivni članak