Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu od 24. do 26. siječnja 2023. organizira 63. Teološko-pastoralni tjedan na temu Crkva u službi otpornosti pojedinca i zajednicâ: prilike, vizije, otpori. „U svemu pritisnuti, ali ne pritiješnjeni; dvoumeći, ali ne zdvajajući (2 Kor 4, 8)“. Teološko-pastoralni tjedan održava se u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, Kaptol 29a (dvorana Vijenac).

Na ovom interdisciplinarnom stručnom susretu, i znanstvene i pastoralne prirode, promišlja se o suvremenim vjerskim i društvenim temama s ciljem stalnoga usavršavanja i dodatne izobrazbe nositelja raznih službi i poslanjâ u Crkvi – biskupa, prezbitera, đakona, redovnika te vjernika laika – no otvoren je i svima koji se zanimaju za teologiju i vjeru u znanosti i u životu.

Tijekom trodnevnoga programa predavanja i raspravâ koje će održavati brojni vrsni stručnjaci teologije i drugih znanosti i za koji je ulaz studentima KBF-a besplatan, Kršćanska sadašnjost pripremila je posebne popuste na izbor naslova.

Liturgijska izdanja snižena su za 10 % u knjižarama i na mrežnim stranicama, a među njima posebno izdvajamo Rimski misal, Svagdanja čitanja, Molitve vjernih i Lekcionar.

Biblijska izdanja, snižena za 20 %, dostupna su u knjižarama, na mreži i slanjem narudžbe na ks-prodaja@ks.hr – na akciji su sva biblijska izdanja Kršćanske sadašnjosti.

Osim ovih, na sniženju od 20 % nalaze se sva naša izdanja u našim knjižarama, među kojima su neka pojedina snižena za 30, 50 i čak do 70 %, te su dostupna u knjižarama i na mreži.

Posebno izdvajamo sljedeće naslove: Božji sjaj u našem vremenu Josepha Ratzingera, Dobri razlozi za život u Crkvi Bernharda Kornera, Pismo za svijet Huberta Gaisbauera, A sada vaša pitanja Pape Franje i Antonija Spadara, Poruke mladima Helmuta Kratzla, i brojni drugi. Ostale naslove pogledajte u web knjižari na www.ks.hr

Od 24. do 31. siječnja Kršćanska sadašnjost svim pripadnicima Crkve i prijateljima kršćanske vjere donosi ove popuste u radosnom duhu podrške za upoznavanje, međusobni susret i promišljanje o vjeri i životu.