Od 23. do 30. travnja iz svojeg bogatog izdavačkog programa s preko 700 naslova nakladna kuća Verbum nudi 50 knjiga uz prigodni popust od 50% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje, a sva ostala Verbumova izdanja dostupna su s popustom od 20% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje.

Također, svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Hvalospjev Leibowitzu (vrijedi sve do isteka zaliha).

Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj.

Među 50 Verbumovih knjiga dostupnih s 50% popusta nalaze se mnogi popularni naslovi kao što su najpoznatija knjiga Majke Terezije Dođi budi moje svjetlo, poznati duhovni klasik Život i izreke pustinjskih otaca, bestseler duhovnika i psihologa o. Benedicta Groeschela Psihologija duhovnoga razvoja, hit knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, bogato opremljena fotomonografija Dokazi nadnaravnoga o vjerskim čudima i fenomenima, popularni roman o sv. Jurju Jurijan: mač i zmaj, nekoliko knjiga Ivana Pavla II. i Benedikta XVI., hit knjige pape Franje Oče naš i Zdravo Marijo.

Na popustu od 20% nalaze se i svi noviteti kao i razna hit izdanja poput knjige 12 pravila za život te njenog nastavka Izvan reda poznatog intelektualca i kliničkog psihologa Jordana Petersona, Ljekaruša fra Jure MarčinkovićaVelika Biblija u stripu Marvelova i DC crtača Sergia Cariella, popularni priručnici pri odgoju Pet jezika ljubavi djece i Pet jezika ljubavi tinejdžera te mnogi drugi zanimljivi naslovi.

Akcija Knjiga svima i svuda s prigodnim popustima odvija se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, a čije lokacije možete pogledati ovdje.

Knjižare Verbum otvorene su pon — pet od 8.00 do 20.00 sati, a subotom od 8.30 do 13.00 sati.

Isti popusti vrijede i za online kupnju u web knjižari verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

Ne propustite ovu akciju, posjetite knjižare Verbum i web knjižaru verbum.hr do 30. travnja, birajte između 700 naslova i kupujte po sajamskim cijenama!