U pedeset odabranih vrlina koje autor Anselm Grün pridaje pojedinim anđelima na jednostavan su i inspirativan način opisane snage koje oblikuju naš život, potencijali koji ga preobražavaju, koji nas mogu sve više suobličavati izvornoj slici, onome kakvi bismo mogli i trebali biti.

Ti potencijali transformacije izlaze nam ususret u liku anđela. Pedeset anđela za godinu naši su diskretni pratioci na životnom putu, glasnici nade da ne živimo besciljno, da možemo prispjeti k cilju našega života.

Pedeset anđela koje predstavlja u ovoj knjizi uključuju, na primjer, anđela entuzijazma, anđela sabranosti, anđela rizika i anđela utjehe. Oni su inspirativni suputnici za naša svakodnevna putovanja.

Zaštitnici u nevolji, glasnici drugačije stvarnosti, anđeli odgovaraju na našu duboku čežnju za svijetom sigurnosti, lakoće i ljepote. Oni su izraz nade da naši životi imaju smisao i svrhu. 

Knjigu potražite tijekom listopada u knjižarama i web knjižari Kršćanske sadašnjosti na popustu od 30 % za 7 € (52,74 kn) umjesto 10 € (75,34 kn).