U avanturu izrade i pripreme novog mjuzikla već smo krenuli ove jeseni no za potrebe i realizaciju istog potrebno nam je još pjevača za velike muške uloge! Tema našeg novog mjuzikla je obitelj, te tražimo odvažne muškarce-pjevače da se prijave i postanu dio naše “Ansamblovske” obitelji! U ovom volonterskom projektu, kao i u svim našim dosadašnjim projektima nudimo rad s vrhunskim profesionalcima iz svijeta kazališne umjetnosti te besplatnu edukaciju u glazbenom, plesnom i glumačkom radu!

Ansambl Kolbe po svome djelovanju predstavlja jedinstvenu pojavu u svijetu kazališne umjetnosti posebno u svome evangelizacijskom poslanju. Dobro je poznat na kazališnoj kulturnoj sceni jer je prisutan već deset godina i prepoznatljiv po izvođenju duhovnih mjuzikala. U proteklom razdoblju napravili smo tri vrlo uspješna mjuzikla koja su izvođena diljem Lijepe naše u brojnim kazalištima i dvoranama, ali i u inozemstvu. Posljednji hit mjuzikl je Svetac svega svijeta koji je doživio pedeset izvedbi!

Svi zainteresirani (ne mlađi od 16 godina), neka se jave mailom na adresu: ansambl.kolbe@gmail.com s naznakom „AUDICIJA“, te prilože sljedeće podatke:

  • ime i prezime, dob
  • kratki životopis
  • kontakt informacije (e-mail, mobilni telefon)

Sve upute o provedbi audicije dobit ćete mailom nakon što pošaljete prijavu.

Više informacija o mjuziklima možete pronaći na:
Facebooku, Instagramu i Youtube kanalu Ansambl Kolbe!

Veselimo se vašim prijavama!