“Nakon što smo prvi put 2018. godine snimili 4 pjesme slavljenja uživo, projekt smo nastavili i 2020. godine s još 4 autorske pjesme. Tih 8 pjesama objedinili smo na CD-u koji nosi naziv ‘Veličanstvenom Kralju’, a ove godine snimili smo još 4 autorske pjesme koje potpisuju članovi slavljeničkog tima Doma molitve Slavonski Brod”, poručuju iz Doma molitve predstavljajući svoju novu pjesmu.

Drugu pjesmu u nizu pod nazivom Jahve je pravi Bog, napisala je Marija Pešorda, dugogodišnja članica i dio slavljeničkog tima Doma molitve.

Pjesma je nastala 2015. godine razmatranjem biblijskih tekstova Jeremija 10,10 i Otkrivenje 15.

“Ovaj projekt posebno nam je na srcu jer na ovakav način možemo prenijeti javnosti ono za čime težimo da se neprestano odvija u Domu molitve, a to je – neprestano slavljenje i molitva. Stoga smo uvijek radosni kada dio te molitvene i slavljeničke atmosfere možemo kroz pjesme prenijeti široj javnosti. Iskreno se nadamo da će ove pjesme dotaknuti mnoga srca te ih potaknuti na dublje obraćenje i živi odnos s Bogom”, kažu iz Doma molitve.

Spot je sniman u prostoru župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju, a snimatelji videa su Dejan Maričić i Gabriel Fabić. Mix i mastering: Alen Valinčić.

O Domu molitve Slavonski Brod

Dom molitve je mjesto gdje želimo uspostaviti neprestanu molitvu kroz slavljenje i zagovaranje. Naša je vizija da se kroz 24 sata dnevno ljudi izmjenjuju kao duhovni stražari na zidinama grada (Iz 62, 6). Na taj način želimo mijenjati duhovnu atmosferu nad našim područjem, rasti u prisnosti s Bogom, bivati sličniji Isusu i pomoći drugima u njihovoj duhovnoj preobrazbi. Želimo 24/7 slaviti i obožavati Boga, izgrađivati intimniji odnos s Njim i moliti za potrebe Crkve, grada, Domovine i za sve ono na što nas Duh potiče.