Izašla je nova pjesma katoličke karizmatske molitvene zajednice Ruah Adonai iz Zadra ”Traži lice Njegovo”. To je četvrta autorska pjesma koju je zajednica objavila. Glavni vokal je Blanka Perković, odnedavno nova članica zajednice, a back vokali su članovi slavljeničkog tima te djeca iz dječjeg zbora župe Bezgrešno začeće BDM u Zadru.

”Nova pjesma je prikladna za ovo korizmeno vrijeme, jer potiče na nutarnje traženje Boga, koji se očituje u svemu stvorenom. Trebamo naći vrijeme u svojoj svakodnevnici u kojem ćemo srcem hvaliti i slaviti Boga, pa i onda kada naiđu kušnje i nevolje trebamo veličati Boga u svom srcu. Tada Mu dajemo prostora za Njegovo djelovanje i postajemo svjesniji da On jest svuda oko nas, i u nama. On je ”Ja Jesam”, vječni i sveti, i cijeli naš život odvija se pred Njegovim licem. Mistično iskustvo Božje blizine je pokretač snage u nama, Bog tada ukazuje na nove puteve, nova poslanja, nova nadahnuća, sve kako bi se On kroz to proslavio. No Njegova blizina ne samo da tješi i ohrabruje, već i pročišćava, obrezuje naša srca. Sada je vrijeme za to.”

Zajednica Ruah Adonai Zadar djeluje 6 godina, u župi Bezgrešno začeće BDM – Puntamika, Zadar. Voditeljica zajednice je Iris Mihatov Miočić, a njen suprug, Saša Miočić, voditelj je slavljenja. On je ujedno i glazbeni producent, autor aranžmana mnogih duhovnih pjesama poznatih izvođača duhovne glazbe u Hrvatskoj.

”Na početku obraćenja i osnivanja zajednice, osim odgajanja naših troje djece, našli smo se na novom putu kojeg je Bog obogatio novim služenjima i tim je utvrdio i naše poslanje u bračnoj zajednici. U braku, služiti Bogu zajedno, kao muž i žena, te zajedno sa svojom djecom u zajednici, je nešto najljepše što nam se kao obitelji moglo dogoditi. Uvijek ćemo Bogu biti zahvalni što je zajednicu i služenje u njoj stavio na naš put.”

Pjesme ”Moj Bog je plakao”, ”Kad vjera” (čija je autorica Matia Čirjak, član zajednice), ”Ja te ljubim kao Marija” i  nova pjesma ”Traži lice Njegovo”, plod su zajedništva Ruah Adonai Zadar te se u zajednici raduju novim projektima.

”Bog je uistinu čudesan. On šalje ljude u zajednicu koji su iznimno glazbeno talentirani, i naravno da se tada prepoznavajući njihove darove, odlučujemo po Njegovu nadahnuću, udružiti snage i proizvesti nešto novo što može obogatiti naše molitvene susrete. Temelj naših susreta je molitva Duhu Svetom, svakodnevni ružarij, pobožnost blaženoj Djevici Mariji, poticanje na osobnu molitvu, post, sakramentalni život i razmatranje Božje Riječi. Radujemo se svemu što Gospodin u tom zajedništvu stavlja na naš put.”

Nadamo se da će pjesma ”Traži lice Njegovo” doprijeti do srca mnogih koji traže Gospodina, poručili su iz zajednice.