Dom molitve Slavonski Brod objavio je za kraj godine novu pjesmu snimljenu tijekom njihovog live slavljenja, kojom su željeli zahvaliti Bogu.

“Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar”, naslov je nove pjesme, posljednje od njih četiri, koje su snimili uživo u sklopu novog, live projekta.

Zašto uživo? Zato što su htjeli drugima donijeti atmosferu slavljenja koja se često izgubi na studijskim snimkama.

Prva pjesma “Kad dolazim u Tvoju prisutnost” snimljena je u želji da pomogne ljudima pri ulasku u molitvu i Božju prisutnost, ali i da si posvijeste pred koga uistinu dolaze i s kojim razlogom.

“Ova pjesma je jednostavno odgovor na čežnju Božjeg i mog srca. On čezne da mu budem blizu, a ja čeznem da ga upoznam”, izjavila je autorica pjesme, Iva Pešorda.

Druga pjesma “Moje srce je u rukama Tvojim”, pomogla je, kako kažu članovi Doma molitve Slavonski Brod, mnogima u teškim trenucima. Potiče na potpuno predanje naših života Isusu koji se brine o nama.

“Ona je nastala tijekom razmatranja o sigurnosti koju mi Bog pruža. U Boga mogu imati potpuno povjerenje i On me štiti od zla”, istaknuo je Sebastijan Pešorda, član zajednice i autor pjesme.

Iako je Dom molitve Slavonski Brod poznat po autorskim pjesmama, na ovom Live slavljenju odlučili su snimiti i uradak “Ti si dostojan”, prepjev pjesme “You are worthy of it all” Davida Brymera, koja na predivan način opisuje ono što se događa u Nebu, ali i viziju Doma molitve – neprestano slavljenje Boga.

Posljednja pjesma koja je snimljena u live slavljenju je “Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar”. Dom molitve Slavonski Brod želio je na koncu prošle godine zahvaliti Bogu pjesmom na svim blagoslovima koje su primili, ali i potaknuti sve ostale da daju hvalu Bogu.

Pjesma je nastala na temelju već dobro poznatog Psalma 100, u nešto radosnijem aranžmanu.

Poslušajte njihovu novu pjesmu:

Bitno.net