Popularni zagrebački reper i jedan od najznačajnijih predstavnika “zagrebačke škole” hip-hopa odlučio je ispuniti obećanje koje je dao prije četiri godine kada se prijavio u komunu u Španjolskoj kako bi se napokon oslobodio ovisnosti o narkoticima.

Tada je na svom Facebook profilu napisao kako će kad se vrati iz komune slaviti Boga kroz rap. Iako je između obraćenja i obećanja uslijedio još jedan višemjesečni boravak u komuni (iz koje je izašao u siječnju ove godine), Stoka je već u veljači izdao singl “Stara škola kreka iz tame u svjetlost” u kojem je opisao svoju borbu s Vragom i kako mu je Bog pomogao.

Pjesmu “Mir Kamenitih vrata” objavio je pak jučer i to u mjesecu kada slavimo Gospu od Kamenitih vrata (31. svibnja).

Na profilu molitvene zajednice Srce Isusovo objavljen je post u kojem piše kako Stoka već neko vrijeme sudjeluje na molitvama krunice koje se redovito svakog utorka odvijaju u tom popularnom duhovnom kutu Zagreba: “Poslije zajedničkog hodočašća u Međugorje s našom zajednicom i već duljeg vremena dolaženja na našu krunicu Marin je odlučio snimiti pjesmu o molitvi na Kamenitim vratima. Marine, neka te Gospodin vodi u tvom životu da budeš pravi svjedok Isusa Krista i doneseš ga svim mladima! Hvala ti za ovu pjesmu! Božji blagoslov!

Molimo za Marina Ivanovića Stoku

Marin Ivanović repa o Kamenitim vratima! ❤️
Poslije zajedničkog hodočašća u Međugorje s našom zajednicom i već duljeg…

Posted by ” Srce Isusovo ” Molitvena zajednica on 7. svibnja 2017

Bitno.net