Dom molitve slavonski brod tebe slave moje usne

Slavljenički tim Doma molitve – Slavonski Brod objavio je spot pjesme “Tebe slave moje usne”. Radi se o jednoj u nizu autorskih pjesama s njihova prvog albuma pod nazivom “Tebi vjerujem” čija će promocija biti u veljači iduće godine. Album “Tebi vjerujem” dobio je naziv prema istoimenoj pjesmi koja govori o potpunom predanju u Božje ruke.

Sve pjesme su autorske, a najviše njih dobiveno je u molitvi. Uz nadahnuće Duha Svetoga, pjesme su prožete biblijskim tekstovima te izrečenim i uglazbljenim osobnim molitvama i meditacijama. Svi autori pjesama su mladi članovi Doma molitve Slavonski Brod, koji teže biti u Božjoj prisutnosti i na takav način dati slavu njegovu imenu.

Pjesma koju predstavljaju u ovom spotu nastala je, prema njihovim riječima, razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36, koji glasi: „Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vjekove! Amen.“

Autorica teksta i glazbe, Marija Mažar, jedna je od voditelja slavljenja u Domu molitve, a ovu slavljeničku pjesmu napisala je još 2014. godine. Njezina želja bila je vidjeti mlade kako skaču i plešu na ovu pjesmu i ne stide se slaviti Boga. Zbog toga je pjesma dinamična i u spotu prikazana s mnoštvom mladih ljudi koji jednodušno pjevaju: „Proslavi se, proslavi svoje Ime…!“

Sam refren nastao je spontanim slavljenjem tijekom zagovaranja za potrebe našeg grada i domovine. Danas je pak neizbježan dio u svakom njihovom terminu zagovaranja.

Aranžman pjesme osmislili su Sebastijan Pešorda, koji je također voditelj slavljenja u Domu molitve i glavni vokal u spotu ove pjesme, te Grgur Sesar, glazbeni producent u studiju “Nova Eva”. Spot su snimali Ivan Lovrić i Josip Ninković. Spot se snimao u šumi nedaleko od Doma molitve, a ideja je bila pokazati ljepotu i slavu Božjega djela. Priču u spotu je osmislila Kristina Pešorda koja je također jedan od voditelja slavljenja u Domu molitve.

Bitno.net