Slavljenički tim Doma molitve Slavonski Brod objavio je spot za još jednu pjesmu s albuma Tebi vjerujem. Radi se o autorskoj pjesmi Budi vatra naše članice slavljeničke službe i autorice mnogih naših pjesama Marije Pešorde. Kako je pjesma nadahnuta Duhom Svetim, prigodno je objavljena za proslavu rođendana Crkve. Slike na početku spota nalaze se u župnoj kapelici, a prikazuju događaje od Isusovog Uskrsnuća pa sve do silaska Duha Svetoga na apostole.

Spot je sniman u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju te u vanjskom prostoru Doma molitve. Spot je snimao Jerko Abičić iz Metanoya – Sound & Video recording studio, a pjesma je snimljena u studiju Nova Eva 2017. godine.

Želja naših scenarista bila je prikazati zajedništvo u molitvi i silazak Duha Svetoga kao što su ga apostoli primili na sam dan Pedesetnice, a onda tu vatru u našim srcima prenijeti drugima i zahvatiti još mnoga druga srca.

O Domu molitve Slavonski Brod

Dom molitve je mjesto gdje želimo uspostaviti neprestanu molitvu kroz slavljenje i zagovaranje. Naša je vizija da se kroz 24 sata dnevno ljudi izmjenjuju kao duhovni stražari na zidinama grada (Iz 62, 6). Na taj način želimo mijenjati duhovnu atmosferu nad našim područjem, rasti u prisnosti s Bogom, bivati sličniji Isusu i pomoći drugima u njihovoj duhovnoj preobrazbi.

Želimo 24/7 slaviti i obožavati Boga, izgrađivati intimniji odnos s Njim i moliti za potrebe Crkve, grada, Domovine i za sve ono na što nas Duh potiče.

Spot pjesme Budi vatra možete pogledati u nastavku i nadamo se da će u vama zapaliti novu vatru za Gospodina.