Laudato TV najgledanija je lokalna televizija u Hrvatskoj. Prema rezultatima istraživanja AGB Nielsen Media Research za 2019. godinu, Laudato TV je po gledanosti na svim platformama u ukupnoj populaciji prvi među lokalnim i regionalnim televizijama u Republici Hrvatskoj. Laudato TV je i najgledanija zagrebačka televizija u regiji Zagreb i u cijeloj Hrvatskoj.

U poretku TV kanala koji u Hrvatskoj emitiraju zemaljskim putem Laudato TV se smjestio na 11. mjesto. U ukupnom poretku kanala, uključujući i one koji se emitiraju putem kabla i interneta, zauzeo je 16. mjesto i jedina je lokalna/regionalna televizija koja je ušla u TOP 20.

Uz prijenose svetih misa i domoljubne i duhovne koncerte u Top emisije ulaze i redovne emisije “Čujte i počujte” urednika Josipa Bartulića, “More milosrđa” urednika Darka Pavičića, tumačenje nedjeljnog evanđelja “Razlog nade”, “Novo srce” fra Ivana Matića, humoristična emisija “Božanstvena komedija”, “Otvori spomenar” Mirne Sigetić, “Kuhinja sv. Hildegarde” Karmele Vukov Colić, “In familia Dei” Diane Tikvić…

Popis najgledanijih emisija i detaljne statistike za Laudato TV možete provjeriti OVDJE.

Bitno.net