Priznati pogrešku nikome nije lagano, priznati pogrešku u nečemu intimnom kao što je odgoj djece dodatno je zahtjevno. Zato je iskreno priznanje hrvatskog pjevača Jasmina Stavrosa da žali što nije više vremena posvetio svojoj djeci u njihovom formativnom razdoblju nešto što vrijedi pohvaliti, posebice jer je riječ o problemu koji dijele brojni roditelji.

U razgovoru za In magazin hrvatski je pjevač otkrio kako je godinama imao tempo od 120 koncerata godišnje, zbog čega nije uspio posvetiti dovoljno vremena svojoj obitelji.

“Kad bi se vratilo vrijeme unatrag, više se nikad to ne bih ponovio. Propustio sam rast svoje djece, bio sam s njima kad su bili mali, ja sam ih jako slabo i viđao, došao bih doma umoran. Jako puno sam radio, mislio sam da je to najvažnije – zaraditi puno novaca da im omogućim dobar i lagodan život i sad sam shvatio da je to isprazno, ta trka za novcem, to je tako isprazno”, ispričao je Stavros.

“Sinovi mi nisu imali oca, imali su samo majku tako da se mi nismo ni poznavali, tek se sad zadnjih godina upoznavamo, sad smo već kao prijatelji, ali, eto, bolje i tako nego nikako. To mi je bila najveća greška u životu“, iskreno je priznao hrvatski pjevač.

Ipak, stvari je sada odlučio popraviti i na dobrom je putu zacjeljenja odnosa.

“Nikad nije kasno da se promijeniš, da postaneš pravi otac, što nisam bio pravi otac u tom smislu, nisam bio pravi otac. Još se moram truditi da steknem njihovo povjerenje, da mi oni povjeruju da sam se promijenio, tek sam negdje na pola puta”, priznao je.

Kaže da mu djeca još povremeno znaju prigovoriti jer se nije posve ostavio pjevanja, ali sada svoje nastupe radi više za „svoju dušu“ negoli radi zarade.

“Ja sam ljeti stacioniran na Korčuli i kad imam nastup, onda me uvijek pita stariji sin, on tamo živi već otprilike tri godine: ‘Je l’ tebi treba da ti ideš na tu gažu?’ Ja govorim: ‘Pa i treba i ne treba. Idem malo radi sebe, radi publike, da se pomaknem, da ostanem u formi.’ Onda mi kaže: ‘Daj, čovječe, ostavi se tog pjevanja, malo si se napjeva’ u životu.’“

Jasmin Stavros iskreno o razdoblju kad je karijeru stavio ispred obitelji

Jasmin Stavros godinama je imao tempo od 120 koncerta godišnje. Posljedica toga bila je da neko vrijeme nije mogao zaspati bez tableta za spavanje, a propustio je puno u doba odrastanja svoje djece. Dok je radio, sinove je odgajala supruga, a on ih, kako nam je priznao, nije dobro ni poznavao. To mu i danas zamjeraju. Kako je u posljednjih nekoliko godina ipak poradio na odnosu sa sinovima, ali i sve o svojoj novoj pjesmi, Stavros je otkrio našoj Juliji Bačić Barać.😊🎶

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 24. listopada 2022.