Intimno svjedočanstvo Simone Mijoković, koja je nedavno rodila četvrto dijete, širi se Facebookom. U njemu Simona progovara o vrlo ozbiljnim zdravstvenim problemima koji su je pratili tijekom četiri trudnoće, ali i iskušenjima s kojima se nerijetko susreću majke kada im liječnici predlažu sterilizaciju.

Zdravstveni problemi su se pojavili kada je rodila svoju prvu kćer Gabrijelu. Liječnici su joj tada obznanili kako vjerojatno više neće imati djece. Međutim, Simona je ponovno zatrudnjela nakon više od deset godina. Liječničke prognoze su bile jako loše. „Ali, Božji plan je bio drukčiji. Dobila sam sina Joshuu koji je devet mjeseci bio nošen u ljubavi i zahvalnosti“, svjedoči Simona.

Pri rođenju sina liječnici su joj savjetovali ono s čime se susreću brojne kršćanske majke višerotkinje –  sterilizaciju. Simona je odbila te nakon četiri mjeseca ponovno ostala trudna. Prisjeća se kako je već na prvom pregledu od liječnika čula kako je “odbijajući sterilizaciju ugrozila sebi život te da se ne zna kako će ova trudnoća završiti…”. Priznaje da je trudnoća bila rizična i teška, ali Gospodin se, kako kaže, ponovno proslavio kada je rodila zdravu djevojčicu Amaliju Josipu…

U nastavku prenosimo Simonin status. Napominjemo kako smo kontaktirali Simonu Mijoković i dobili dozvolu za objavu statusa. U razgovoru nam je objasnila kako je status napisan kao komentar jednom mladom ocu čija je supruga tri puta rodila carskim rezom.

Simona je za Bitno.net  izjavila kako je zahvalna ljubljenom Isusu jer nam milosrdno oprašta i ljubi nas. „Neka ovaj status bude na izgradnju i ohrabrenje svim ženama i majkama koje imaju straha… Neka Božja ljubav kroz riječ svjedočanstva odagna svaki strah“, poručuje Simona Mijoković.

SIMONA MIJOKOVIĆ: Hvaljen Isus i Marija ❤ Evo neću ništa savjetovati jer svaka osoba je drugačija , kao sto je i svaka…

Objavljuje Pravo na ŽivotSubota, 25. srpnja 2020.