Devetnica sv. Maravillas (moli se od 2. do 10. prosinca)

Po zagovoru ove svetice brojni su hrvatski parovi zadobili uslišanje svoje molitve za potomstvo. Devetnicu možete pronaći na poveznici ovdje.

Devetnica Gospi Guadalupskoj (moli se od 3. do 12. prosinca)

Gospa Guadalupska zaštitnica je nerođenih i pro-life pokreta. Od svih marijanskih ukazanja u svijetu samo se u ovom ukazanju Presveta Djevica ukazala trudna. Devetnicu Gospi u čast možete moliti ovdje.

Devetnica svetoj Luciji (moli se od 4. do 12. prosinca)

Sveta Lucija od Sirakuze zbog svoje je kršćanske vjere podnijela mučeništvo 303. godine. Zaštitnica je (tjelesno i duhovno) slijepih, krojača i kovača te omiljena svetica u hrvatskome narodu. Njezinu devetnicu možete moliti ovdje.

Devetnica sv. Ivanu od Križa (moli se od 5. do 13. prosinca)

Sveti Ivan od Križa katolički je mistik, crkveni naučitelj i reformator Karmelićanskoga reda. Devetnicu ovom svecu, čiji blagdan slavimo 14. prosinca, molimo na linku ovdje.

Devetnica bl. Drinskim mučenicama (moli se od 6. do 14. prosinca)

Pet časnih sestara Družbe kćeri Božje ljubavi, blažene Drinske mučenice, ubijene su za vrijeme Drugoga svjetskog rata kod Goražda. Zbog okolnosti njihove smrti nazivamo ih mučenicama, a u rujnu 2011. godine papa Benedikt XVI. proglasio ih je blaženima. Više o njima pročitajte ovdje, a devetnicu izmolite ovdje.

Devetnica Djetetu Isusu (moli se od 16. do 24. prosinca)

Ova devetnica Djetetu Isusu nastala je u svetištu Malog Isusa u Pragu te se kasnije raširila diljem svijeta. Može se moliti tijekom cijele godine, svaki put kada želimo isprositi neku milost od Djeteta Isusa.

Devetnica Svetoj obitelji (moli se od 19. do 27. prosinca)

Devetnicu Svetoj obitelji možemo moliti kad god je naša obitelj u potrebi i želimo tražiti zagovor Svete obitelji. Sveta nazaretska obitelji, tvojoj nebeskoj zaštiti predajemo sve naše obitelji!

Devetnica Gospi od Brze Pomoći (moli se od 30. prosinca do 7. siječnja)

Ova pobožnost pružila je utjehu mnogima koji se nalaze u beznadnim i teškim situacijama, usmjeravajući nas na Mariju kao Majku koja brzo pomaže i dolazi nam ususret s velikom ljubavlju i moći svojega majčinskog zagovora. Devetnicu Gospi od Brze Pomoći možete moliti ovdje.