Da duhovno duhovite večeri redovito okupljaju veliki broj vjernika u crkvi svetog Ante Padovansog na zagrebačkom Svetom Duhu već je dobro poznato, a posebno je lijepo kad se tamo zatekne i poneko poznato lice. Na videu koji je objavljen na TikTok kanalu posvećenom ovim susretima može se vidjeti voditelja Dnevnika Nove TV Petra Perežu kako sa stotinama drugih vjernika pjeva poznatu duhovnu pjesmu ‘Dubine’.

Novinari Večernjeg lista kontaktirali su Perežu ovim povodom, a on je otkrio kako je snimka nastala tijekom jučerašnjeg molitvenog koncerta skupine Amorose uoči Antunovskog hoda koji će se održati ovu subotu.

Pereža je odgovorio i na pitanje o značaju vjere za svoj život kazavši: “Vjera mi u životu puno znači i drago mi je da se u posljednje vrijeme sve više mladih vraća u crkve i svoju duhovnu radost šire i društvenim mrežama”.

Duhovno duhovite večeri održavaju se četvrtkom s početkom u 19 sati, a prenose se i na Laudato TV-u.

Na susrete dolazi i do tisuću mladih, a organizator susreta je Evangelizacijska zajednica „Sveti Duh” na čelu s voditeljem fra Stjepanom Brčinom. Susrete glazbeno animiraju Zbor evangelizacijske zajednice i slavljenički bend Amorose.

@duhovno_duhovite_veceri

#budiFRAjer #ddv #bog #spasitelj #krscanskitiktok #ljubav #foryoupage #fyp

♬ original sound – Duhovno duhovite večeri