Moli za saborskog zastupnika

Kao zajednički doprinos pozitivnim promjenama u Hrvatskoj i kao odgovor na poziv pape Franje da se moli za predstavnike vlasti, udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac pokrenula je akciju ‘Moli za saborskog zastupnika’.

Kako ističu iz udruge, akcija je trajnog karaktera i molitva za predstavnike vlasti je jako bitna jer upravo oni donose važne i odgovorne odluke koje se tiču budućnosti hrvatskog naroda.

– Nama nisu važne stranke kojima pripadaju, njihovi trenutni stavovi ili politike za koje se zalažu. Važno nam je da ih molitvom zagovaramo pred Gospodinom i tako pomognemo da odluke koje donose u Hrvatskom saboru budu nadahnute Božjom mudrošću i Božjim duhom – ističu iz udruge.

Uključivanje u akciju je vrlo jednostavno. Potrebno je samo ispuniti obrazac na web-stranici udruge BAS, a program će nasumično dodijeliti jednog/jednu od 151 saborskog zastupnika/zastupnica i tekst molitve koju mole svi članovi ove molitvene mreže (molitvu je sastavio p. Ike Mandurić).

Više detalja o akciji pročitajte na linku OVDJE.